SLAVEN BILIĆ OPAKO SPUSTIO SUNDERLANDU! David Moyes tvrdi: / 'Bilo je čisto zaleđe'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

West Ham Slavena Bilića u subotu poslijepodne pobijedio je Sunderland 1-0 zahvaljujući pogotku Winstona Reida u 94. minuti.

22.10.2016.
19:41
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

West Ham je sada pobijedio dvaput u nizu po prvi put od travnja, a samo Özil (19) ima više asistencija od Payeta ove sezone (16).

"Ovo je jako važna pobjeda za nas. Ništa vas ne može toliko podići i dati vam samopouzdanja kao pobjeda. S osvojenih 6 bodova u posljednjih dva susreta popravili smo situaciju", kazao je Slaven Bilić za Sky Sports i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WEST HAM U 94. MINUTI SLOMIO SUNDERLAND: Reid pogodio za veliku pobjedu sa ‘zvukom sirene’

'Bili smo odlični'

"Prvih 25 minuta je bilo nedvojbeno naših najboljih 25 minuta, uključujući i prošlu sezonu. Bili smo odlični, oštri, stvarali smo prilike i zapravo zaslužili voditi dva razlike. Nakon toga su se oni vratili u igru. U drugom poluvremenu su nam stalno prijetili iz kontri. Međutim, zadnjih 15 minuta smo pritiskali i tražili taj gol. Zabili smo i sigurno ne mogu reći da smo trenirali takvo što jer očekujete da Reid zabije glavom, no bila je to dobra odluka da ode na rub šesnaesterca", izjavio je Bilić pa se osvrnuo na prigovore gostiju kako je gol postignut iz zaleđa jer je navodno njegov igrač smetao vrataru kod udarca Reida:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije trebao priznati taj gol'

"Pogledao sam gol i jako je teško odlučiti sucu. Priznajem i ja bih bio uzrujan da igram za Sunderland, ali zbilja mislim da nije bilo zaleđe", zaključio je Bilić.

Oko spornog gola raspričao se i trener gostiju David Moyes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je čisto zaleđe. Lako možete vidjeti po kretanju suca da nije siguran. Nije trebao priznati taj gol. Mislim da smo igrali dobro. Ne u prvih 20 minuta, ali s ostatkom utakmice sam zadovoljan", rekao je Moyes čije riječi prenosi britanski Independent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo