Slaven Bilić uzeo ogromne novce i našao novi posao

Iako vijest još nije službeno potvrđena,

25.6.2013.
13:12
VOYO logo

Bilić je prije tjedan dana raskinuo suradnju s moskovskim Lokomotivom u kojem je radio prošle sezone. Ruski je klub putem objavio da je, u skladu s odlukom Odbora direktora, s bivšim izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije sporazumno raskinuo ugovor. Nane je od Lokomotiva dobio nešto više od tri milijuna eura odštete zbog prekida ugovora, a za novog je trenera tog kluba imenovan bjeloruski stručnjak Leonid Kučuk koji je donedavno vodio Kuban Krasnodar.

Bilić (44) je u jedinoj sezoni na klupi Lokomotiva zauzeo deveto mjesto u ruskoj Premierligi, ostvarivši 12 pobjeda, sedam remija i 11 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beşiktaş je Bilića želio dovesti i prošle godine, ali on se tada odlučio za Lokomotiv. Na svojoj je službenoj stranici Beşiktaş potvrdio pregovore s Bilićem, ali zasad još uvijek ne i dogovorenu suradnju. No, turski mediji, ali i neki drugi, pišu kako je Bilić postao novi trener tog kluba.

Ahmet Nur Çebi, dopredsjednik kluba iz Istanbula, u prvoj polovici ovog mjeseca je najavljivao trojicu kandidata za novog trenera, među kojima nije spominjao Bilića, koji je tada još uvijek bio trener Lokomotiva. Kao kandidati su se spominjali Robert Prosinečki, trener Kayserispora, te Marcelo Bielsa i Rudi Garcia. No, Kayserispor nije pustio Prosinečkog, koji je svojedobno u stožeru hrvatske reprezentacije bio Bilićev pomoćnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo