Dovršen spektakularan transfer! Ronaldo više nije na vrhu!

Britanska televizijska postaja Sky Sports u kasnim je večernjim satima u srijedu objavila vijest da je posao između Tottenhama i Real Madrida, vezan za transfer Garetha Balea, realiziran.

22.8.2013.
10:19
VOYO logo

Voditelj emisije ogradio se napomenom kako vijest još nije službena, ali da se iz pouzdanih izvora zna da je posao vrijedan 94 milijuna funti plus prelazak Fabija Coentraa u londonski nogometni klub, što znači da je realna vrijednost transfera zapravo oko 120 milijuna funti (oko 140 milijuna eura).

Daily Mail piše da je Daniel Levy srijedu navečer proveo u uredu baveći se finalizacijom posla, dok Guardian dodaje da je u Madrid kao emisara poslao svog sportskog direktora Franca Baldinija. Talijan bi trebao obaviti posao sukladno njegovim napucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako još nema službene potvrde za Balea, tako zasad nema niti službenih potvrda za dolazak Brazilca Williana i Argentinca Erika Lamele u klub s White Hart Lanea.

Lamelin mlađi brat Brian na svom je Twitter-profilu, međutim, u srijedu navečer potvrdio da Erik odlazi u Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najčitaniji španjolski sportski dnevnik Marca, koji je u vrlo bliskim odnosima s madridskim Realom, objavio je u izdanju od četvrtka da je posao s Garethom Baleom gotov.

"Gareth Bale novi je nogometaš Reala. Klub će objaviti transfer u petak, nakon što momčad odradi prijateljski dvoboj protiv Al Sadda u četvrtak navečer. Bale će biti službeno predstavljen idućeg tjedna", objavili su Madriđani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca se u tekstu također poziva na informaciju objavljenu u srijedu kasno navečer u emisiji El Partido de las 12, popularne radijske mreže Cadena COPE.

Marca navodi da je transfer težak 99 milijuna eura odnosno 85 milijuna funti, te da Fabio Coentrao nije uključen u njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo