Utješne vijesti iz Manausa: Niko Kovač je davno povukao majstorski potez!

'Drago mi je što se vraćam, jedva sam dočekao dan da mogu ponovno zaigrati. Naporno sam trenirao i ovo je možda jedna od najbitnijih utakmica.

18.6.2014.
9:05
VOYO logo

"Trebalo nam je vremena na treningu da se priviknemo na vlagu, poslije toga je bilo lakše. To moramo staviti sa strane i ne misliti na vremenske uvjete, moramo se koncentrirati na svoju igru kako bismo izvukli pozitivan rezultat", poručio je Mandžukić nakon treninga u Manausu.

A tajna dobre pripremljenosti Vatrenih na takvu sparinu leži u višetjednim korištenjima saune i pripremama koje je osmislio Niko Kovač. Odatle i samouvjerenost naših igrača, upravo onakva kakva će im trebati danas. Jer nakon remija Brazila i Meksika, situacija u skupini se zakomplicirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne osjeća se posebno veliki pritisak. Mi smo došli na Svjetsko prvenstvo pobjeđivati, i sada moramo pobijediti i Kamerun i Meksiko. Situacija se nije značajnije promijenila, pozitivno razmišljam i vjerujem da možemo napraviti prvi korak", rekao je Mandžukić.

"San je svakog igrača igrati na svjetskoj smotri. Željan sam igre, željan dokazivanja, zajedno sa svojom momčadi. Nadam se da će moj prvi nastup na Svjetskom prvenstvu biti obilježen pozitivnim ishodom", donosi Jutarnji list razmišljanje naše zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo