SJAJNA VIJEST ZA MOURINHA: / Neuništivi veznjak nastavlja avanturu na Old Traffordu

Image
Foto: AFP, SAEED KHAN
Image
Foto: AFP, SAEED KHAN

Dugogodišnji vezni nogometaš Manchester Uniteda Michael Carrick (34) produljio je ugovor s klubom na još godinu dana.

9.6.2016.
16:53
AFP, SAEED KHAN
VOYO logo

Višemjesečna sapunica privedena je kraju. Michael Carrick i dalje će nositi dres Manchester Uniteda u koji je došao prije deset godina iz Tottenhama. Carricku je s krajem ovog mjeseca završavao ugovor s Unitedom i bilo je nagađanja da bi mogao napustiti Old Trafford, no u četvrtak je potpisao novi ugovor koji će ga zadržati u klubu još barem godinu dana.

'Inteligentan veznjak'

"Ovaj veliki klub je bio dio mog života posljednjih deset godina i zato sam oduševljen što se ovo nevjerojatno putovanje nastavlja. Sjajno je što ću imati priliku raditi pod Joseom Mourinhom koji je postigao toliko toga u trenerskoj karijeri. Osvajanje FA kupa prošle sezone je bilo nešto posebno i nadam se da ćemo u budućnosti osvojiti još trofeja", istaknuo je Carrick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši engleski reprezentativac je u dresu Manchester Uniteda osvojio pet naslova u Premier ligi, te po jedan u FA kupu, Liga kupu, Ligi prvaka i na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Michael je iznimno inteligentan veznjak koji sjajno čita igru. Zadovoljan sam što je produljio ugovor. Bogat je iskustvom i njegovo će mi znanje biti neprocjenjivo. Radujem se što ću raditi s njim", poručio je novi menadžer Uniteda Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo