Sjajna vijest za Hajduk stigla iz Europe!

Europska nogometna organizacija ukinula je suspenziju španjolskoj Malagi, koja je zbog neisplaćenih dugovanja trebala propustiti igranje u europskim natjecanjima iduće sezone.

22.5.2013.
12:30
VOYO logo

Dugovanja prema bivšim igračima, trenerima, trenerskom osoblju i neplaćeni porez bili su samo neki od razloga zbog kojih je UEFA sankcionirala Malagu i još nekolicinu klubova neigranjem u Europi iduće sezone. No, UEFA je u službenom priopćenju za javnost objavila da su svi uvjeti ukidanja suspenzije zadovoljeni, te da Malaga od naredne sezone može igrati u Europi, ukoliko ju uopće izbori.

Naime, dva kola prije kraja Primere Malaga drži posljednje mjesto (šesto) koje dogodine vodi u Europa ligu s dva boda više od sedmoplasiranog Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova vijest vjerojatno će još više razveseliti hajdukovce koji se bore za nastup u Europi. UEFA je i splitskom klubu skinula suspenziju zbog neisplaćenih dugovanja pa ako Bijeli u srijedu navečer osvoje Rabuzinovo sunce, ovoga ćemo ljeta na Poljudu ponovno gledati europske utakmice.

Osim Malagi, suspenzije su skinute i Osijeku, Dinamu iz Bukurešta, Partizanu i Vojvodini. UEFA ipak nije pomilovala sve, pa su tako Rapid iz Bukurešta i kijevski Arsenal ostali bez prava nastupa u Europi, ukoliko ju naravno izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo