ŠIMUNIĆ KOD BUJANCA: / Vrhunac parodije! Čovjek koji je veličao ustaštvo, sad se zgraža nad huliganima?!

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije Josip Šimunić prokomentirao je incident koji su izazvali hrvatski huligani na utakmici protiv Češke u Saint Etienneu.

18.6.2016.
11:59
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Šimunić se javio u emisiju Bujica kontroverznog voditelja Velimira Bujanca, poznatog po gomili nacionalističkih ispada. I nakon jučerašnje utakmice Bujanec se istaknuo nevjerojatom glupošću, optuživši za nerede na Europskom prvenstvu "Jugoslavene i orjunaše".

Image
[ANKETA] BISER DO BISERA: /

Teško je odlučiti čija je izjava o huliganima besmislenija

Image
[ANKETA] BISER DO BISERA: /

Teško je odlučiti čija je izjava o huliganima besmislenija

'Šokirani smo, ovo je velika sramota'

Takvom Bujancu se u emisiju javio čovjek čija je igračka karijera u reprezentaciji prekinuta zbog veličanja ustaštva, točnije izvikivanja povika 'Za dom spremni' s mikrofonom u rukama. Zbog tog je pozdrava, kad su ga izvikivali navijači, hrvatska reprezentacija pobrala velik broj kazni posljednjih mjeseci, ali Šimunić je za nagradu postao pomoćni trener Anti Čačiću. Zato je prilično ironično kad se Šimunić krene zgražati nad huliganskim ispadima, ali dogodilo se, eto, i to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šokirani smo, ovo je nevjerojatno. Svašta sam vidio u nogometu, ovo je velika sramota. Ne znam kako bi netko mogao na to pomisliti, a kamoli učiniti. Žao mi je izbornika, igrača i svih iskrenih navijača i ljudi koji vole Hrvatsku. Nadam se da će ih policija uhvatiti", poručio je Šimunić i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo poznati po najboljim navijačima, a ovo nisu naši navijači. Upravo ta skupina koja je napravila ovaj čin navija za sve što nije Hrvatska. Pokušat ćemo učiniti da svi građani i Hrvati budu ponosni na nas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo