SERIE A SVE MU JE BLIŽA: / Bivši Vatreni mogao bi preuzeti klupu Lazija

Image

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, a danas trener talijanskog drugoligaša Crotonea Ivan Jurić, mogao bi uskoro na klupu rimskog Lazija, sugeriraju neki talijanski izvori.

4.3.2016.
22:25
VOYO logo

Dogoditi bi se to moglo već sljedeće sezone, premda treba znati da Lazio nije jedini klub koji se divi onome što hrvatski stručnjak radi. Calciomercato tvrdi da bi Lazio konkurenciju pritom mogao imati u Genoi, čiji je Jurić, baš kao što je to slučaj sa Crotoneom, bio član. Ono što Lazio stavlja u bolju poziciju su kontakti koji postoje između rimskog kluba i bivšeg veznjaka kojem bi, pak, prelazak, ironično, mogao spriječiti baš njegov dobro odrađeni posao šefa struke u aktualnom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zna što radi

Naime, Crotone trenutačno drži drugo mjesto ljestvice Serije B, a isto vodi u talijansko prvenstvo krajem sezone. Ostvari li taj podvig teško će biti za očekivati da će reakcija vodstva tog kalabrijskog kluba biti rastanak sa trenerom kojeg su ugovorno vezali i za sljedeću sezonu.

Jurić je jedinih pet utakmica za hrvatsku nogometnu reprezentaciju odradio pod vodstvom Slavena Bilića. U karijeri je taj 40-godišnjak nastupao za Hajduk, Sevillu, Albacete, Šibenik i dva talijanska kluba, Crotone i Genou u kojoj je 2010. godine zaključio igračku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo