DOBAR POSAO

SERIE A SVE MU JE BLIŽA: Bivši Vatreni mogao bi preuzeti klupu Lazija

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, a danas trener talijanskog drugoligaša Crotonea Ivan Jurić, mogao bi uskoro na klupu rimskog Lazija, sugeriraju neki talijanski izvori.

Dogoditi bi se to moglo već sljedeće sezone, premda treba znati da Lazio nije jedini klub koji se divi onome što hrvatski stručnjak radi. Calciomercato tvrdi da bi Lazio konkurenciju pritom mogao imati u Genoi, čiji je Jurić, baš kao što je to slučaj sa Crotoneom, bio član. Ono što Lazio stavlja u bolju poziciju su kontakti koji postoje između rimskog kluba i bivšeg veznjaka kojem bi, pak, prelazak, ironično, mogao spriječiti baš njegov dobro odrađeni posao šefa struke u aktualnom klubu.

Zna što radi

Naime, Crotone trenutačno drži drugo mjesto ljestvice Serije B, a isto vodi u talijansko prvenstvo krajem sezone. Ostvari li taj podvig teško će biti za očekivati da će reakcija vodstva tog kalabrijskog kluba biti rastanak sa trenerom kojeg su ugovorno vezali i za sljedeću sezonu.

Jurić je jedinih pet utakmica za hrvatsku nogometnu reprezentaciju odradio pod vodstvom Slavena Bilića. U karijeri je taj 40-godišnjak nastupao za Hajduk, Sevillu, Albacete, Šibenik i dva talijanska kluba, Crotone i Genou u kojoj je 2010. godine zaključio igračku karijeru.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr