SERGIO RAMOS POSLAO BRUTALNU PORUKU: / Kapetan Reala obratio se fanovima nakon grozne ozljede

Image
Foto: Screenshot

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos zadobio je frakturu nosa. Ne zna se još točno koliko će ikona španjolskog nogometa i vjerojatno najbolji stoper svijeta izbivati s travnjaka.

20.11.2017.
12:44
Screenshot
VOYO logo

Igrala se 36. minuta subotnjeg madridskog derbija u trenucima kada je kapetan Reala Sergio Ramos krenuo glavom na loptu ubačenu u šesnaesterac s desne strane. Istovremeno je nogu podigao Atleticov Lucas Hernandez i njom udario Realova kapetana u lice, slomivši mu pritom nos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUCI SE NE MOGU SLOŽITI: Pogledajte kako je Ramosu udarcem noge slomljen nos i vi odlučite je li to vrijedno najstrože kazne

Krvi je bilo posvuda, na poluvremenu susreta Zinedine Zidane ga je ostavio u svlačionici. Nakon što su u nedjelju liječnici Ramosa podvrgnuli testovima, klub je potvrdio kako je kapetan Reala pretrpio lom nosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, za sad se još ne zna koliko bi Ramos trebao izbivati s terena. Madridski dnevni sportski list AS navodi, prema liječničkim izvorima, kako bi Ramos s travnjaka trebao izbivati dva do tri tjedna. No, isto tako, ovisno o jačini i stupnju frakture, taj period izbivanja mogao bi biti i kraći.

Španjolci ističu u svojim pisanjima kako je neka generalna ideja da Ramos ipak ne bude podvrgnut operacijskom zahvatu i da tijekom susreta "samo" nosi zaštitnu masku na licu. Sasvim sigurno Ramos neće igrati u utorak u susretu protiv ciparskog APOEL-a u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sergio Ramos javio se fanovima diljem svijeta putem društvenih mreža i istaknuo:

"Krvario bi još i tisuću puta za ovaj grb i dres. Hvala vam na podršci. Ubrzo sam ponovno na terenu. HalaMadrid".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo