SENZACIJA U NJEMAČKOJ: / Trećeligaš izbacio sudionika Lige prvaka, Kovač prošao s igračem manje!

Image
Image

Nogometaši trećeligaša Sportfreundea iz Lottea kreirali su senzaciju u drugom kolu Njemačkog kupa, izbacivši sudionika Lige prvaka Bayer iz Leverkusena.

25.10.2016.
22:10
VOYO logo

Gosti iz Leverkusena su dvaput vodili, nakon osnovnih 90 minuta rezultat je bio 1-1, a poslije produžetka je bilo 2-2. Na koncu je boljim izvođenjem jedanaesteraca Sportfreunde prošao dalje. Nastavila se tako očajna sezona za Apotekare koji su u Bundesligi poslije osam kola tek na 11. mjestu sa svega deset bodova.

Ispao i Freiburg

Hrvatski reprezentativni branič Tin Jedvaj ispadanje Bayera je odgledao s klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je ispao još jedan prvoligaš. Freiburg je na domaćem terenu izgubio od drugoligaša Sandhausena, također nakon izvođenja jedanaesteraca. Sandhausen je vodio s 3-1, Freiburg je uspio izjednačiti, ali su nakon udaraca s bijele točke gosti slavili s konačnih 7-6.

Eintracht iz Frankfurta, čiji je trener bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, prošao je Ingolstadt boljim izvođenjem jedanaesteraca. Ni nakon produžetaka nije bilo golova, a Eintracht je slavio s 4-1 poslije udaraca s bijele točke. Kovačeva je momčad od 88. minute igrala s igračem manje zbog isključenja Marca Fabiana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo