SENZACIJA U NJEMAČKOJ: / Trećeligaš izbacio sudionika Lige prvaka, Kovač prošao s igračem manje!

Image

Nogometaši trećeligaša Sportfreundea iz Lottea kreirali su senzaciju u drugom kolu Njemačkog kupa, izbacivši sudionika Lige prvaka Bayer iz Leverkusena.

25.10.2016.
22:10
VOYO logo

Gosti iz Leverkusena su dvaput vodili, nakon osnovnih 90 minuta rezultat je bio 1-1, a poslije produžetka je bilo 2-2. Na koncu je boljim izvođenjem jedanaesteraca Sportfreunde prošao dalje. Nastavila se tako očajna sezona za Apotekare koji su u Bundesligi poslije osam kola tek na 11. mjestu sa svega deset bodova.

Ispao i Freiburg

Hrvatski reprezentativni branič Tin Jedvaj ispadanje Bayera je odgledao s klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je ispao još jedan prvoligaš. Freiburg je na domaćem terenu izgubio od drugoligaša Sandhausena, također nakon izvođenja jedanaesteraca. Sandhausen je vodio s 3-1, Freiburg je uspio izjednačiti, ali su nakon udaraca s bijele točke gosti slavili s konačnih 7-6.

Eintracht iz Frankfurta, čiji je trener bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, prošao je Ingolstadt boljim izvođenjem jedanaesteraca. Ni nakon produžetaka nije bilo golova, a Eintracht je slavio s 4-1 poslije udaraca s bijele točke. Kovačeva je momčad od 88. minute igrala s igračem manje zbog isključenja Marca Fabiana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo