SENZACIJA U ENGLESKOJ: / Šokiranom Arseneu Wengeru se ovo nije dogodilo nikad u karijeri

Image
Foto: AFP

Arsenal je na City Ground doputovao s nizom od devet susreta bez poraza, dok je Forest utakmicu dočekao u rasulu.

7.1.2018.
19:24
AFP
VOYO logo

Za ogromnu senzaciju u trećem kolu engleskog FA kupa pobrinuli su se nogometaši Nottingham Foresta koji su izbacili branitelja naslova Arsenal. Posrnuli dvostruki europski prvak je pred svojim navijačima svladao Topnike s 4-2 i priredio njihovom menadžeru Arseneu Wengeru neugodu kakvu nije doživio otkad je došao u londonski klub.

Arsenal se, naime, 21 sezonu zaredom uspio plasirati najmanje u četvrto kolo FA kupa. Posljednji put je ranije ispao u sezoni 1995/96 od Shefield Uniteda, još dok Wenger nije bio na klupi. Dvostruki strijelac za Nottingham u nedjelju je bio Eric Lichaj, a zabili su i Ben Brereton i Kieran Dowell, obojica s bijele točke. Za goste su pogotke postigli Per Mertesacker i Danny Welbeck.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham bez problema

Arsenal je na City Ground doputovao s nizom od devet susreta bez poraza, dok je Forest utakmicu dočekao u rasulu. Bez trenera i s nizom od pet susreta bez pobjede u Championshipu. Momčad privremeno vodi Gary Brazil, a engleski mediji nagađaju kako će na klupu uskoro sjesti Martin O'Neill, premda je u kombinacijama bio i hrvatski stručnjak Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Arsenala, njegov najveći rival Tottenham nije imao nikakvih problema u trećem kolu FA kupa. Spursi su na Wembleyju bili bolji od trećeligaša AFC Wimbledona s 3-0, uz dva pogotka Harryja Kanea i jedan Jana Vertonghena.

Na popravni će ispit morati West Ham koji je u gostima kod trećeligaša Shrewsbury Towna odigrao samo 0-0 tako da ga čeka nova utakmica protiv istog suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo