SENZACIJA U EL: / Nogometni liliputanac izbacio poznati španjolski klub! Zenit ispao nakon drame

Image
Foto: AFP

Ciparski APOEL priredio je veliko iznenađenje izbacivši iz 16-ine finala Europske lige španjolskog prvoligaša Athletic Bilbao.

23.2.2017.
21:33
AFP
VOYO logo

APOEL je u prvom susretu u Španjolskoj izgubio 2-3, no u uzvratu pred svojim navijačima je slavio 2-0 te ukupnim rezultatom 4-3 izborio osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za veliku pobjedu ciparskog sastava zabili su Pieros Sotiriou (46) i Yannis Gianniotas (54-11m). Oba sastava su utakmicu završila s igračem manje. Domaćin je od 65. minute igrao bez strijelca Sotirioua, dok je kod Athletica u sudačkoj nadoknadi isključen Ander Itturaspe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OLYMPIAKOS IZBORIO OSMINU FINALA EL: Grčki sastav razbio Osmanlispor usred Turske

Zenit pobijedio Anderlecht 3-1, ali...

U najdramatičnijem susretu prvog dijela programa Zenit je pobijedio Anderlecht 3-1, a kako je prvi susret završio pobjedom Anderlechta 2-0, Belgijanci idu dalje.

Zenit je do sudačke nadoknade imao vodstvo 3-0 i prolaz, no u posljednjim trenucima susreta Kiesse Thelin je zabio za 3-1 i prolaz Anderlechta. Golove za Zenit zabili su Giuliano (24, 78) i Artem Dzjuba (72).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mitrović nije igrao za Bešiktaš

Bešiktaš je rutinski odradio ogled protiv Hapoel Beer Sheve i s dvije pobjede izborio osminu finala. Nakon 3-1 iz prve utakmice, Bešiktaš je pred svojim navijačima slavio 2-1. Golove su zabili Vincent Aboubakar (17) i Cenk Tosun (87), dok je strijelac za goste bio Nwkaeme (64). Matej Mitrović nije nastupio za Bešiktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax je u Amsterdamu pobijedio Legiju 1-0 nakon što je prvi susret u Varšavi završio 0-0. Pogodak vrijedan plasmana u osminu finala zabio je Nick Viergever u 49. minuti.

Roma je na Olimpicu izgubila od Villarreala 0-1, no u prvom susretu je slavila 4-0 i ide dalje. Jedini pogodak na utakmici zabio je Rafael Borre (16).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčki prvak Olympiakos je na gostovanju u Ankari uvjerljivo pobijedio Osmanilspor 3-0 nakon što je prvi susret u Pireju završio bez golova. Grci su stigli do pobjede postigavši sva tri gola u drugom dijelu. Strijelci su bili Karim Ansarifard (47, 86) i Tarik Elyounoussi (70).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo