SENZACIJA SVIH SENZACIJA: / Ćiro Blažević preuzima srpskog prvoligaša?!

Image
Image
26.10.2015.
8:37
VOYO logo

Mojsilović je nanizao pet poraza i uprava Spartaka mu se zahvalila na suradnji. I sad imaju veliku želju. Dovesti Ćiru Blaževića. Ćiro je ostao bez posla u Zadru zimus, nakon što je Rene Sinovčić pritvoren. Ćiro unatoč godinama, još uvijek ima veliku želju za uspjesima. Prepoznala je to i Subotica i sad se čeka pozitivan odgovor hrvatskog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamti se bronca i bijeli šal

Ćiro ima bogati trenerski CV. U svojoj trenerskoj karijeri, Ćiro je vodio 20 klubova i četiri reprezentacije, a najveći uspjeh ostvario je na klupi Dinama i Hrvatske. S Dinamom je 1982. godine osvojio naslov prvaka Jugoslavije nakon 24 godine, a s Vatrenima 1998. broncu na SP-u u Francuskoj. Povijesni uspjeh s Dinamom, u onoj eri njegovog "bijelog šala", imao je i političku dimenziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov uspjeh i euforija koja je tad uslijedila ocjenjena je katalizatorom hrvatskog nacionalizma, koji komunistički režim tadašnje Jugoslavije nije tolerirao. A bronca "zlatnog" sjaja iz Francuske, još više ga je lansirala u hrvatsku nogometnu i sportsku besmrtnost. Pa kakvo god tko imao mišljenje o njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Spartaka, vrijedi istaknuti kako je prvoligaš iz Subotice u prvih 15 kola osvojio 11 bodova i nalazi se na pretposljednjem mjestu Superlige, a od Ćire se očekuje da povede Subotičane prema sredini ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo