SENZACIJA NA POMOLU: / Zlatan ne ide u Ameriku, u siječnju ga dovodi jedan od najjačih europskih klubova?

Image
27.6.2017.
7:30
VOYO logo

Kako piše španjolski AS, Ibrahimović bi u siječnju mogao potpisati za Atletico Madrid. Rojiblancosi su ovo ljeto namjeravali dovesti još jednog napadača, a mete su im bile Alexandre Lacazette iz Lyona i Diego Costa iz Chelseaja.

Idealna kombinacija

No, Sportski arbitražni sud (CAS) je odbio žalbu Atletica koji tako sve do siječnja ne smije registrirati nove igrače. Posljedica je to FIFA-ine kazne zbog kršenja pravila prilikom dovođenja maloljetnih igrača. U svakom slučaju, takva kazna itekako je zakomplicirala dovođenje Lacazettea ili vraćanje Coste jer, sasvim logično, nijedan igrač u sezoni prije Svjetskog prvenstva ne želi pauzirati do siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zato se Atletico koji ne smije registrirati igrače do siječnja i Ibrahimović koji zbog teške ozljede koljena ne može igrati do siječnja čine kao idealna kombinacija. Švedski napadač bi tako i s 36 godina na leđima mogao još jednom pokušati osvojiti Ligu prvaka, a Atletico bi, barem kratkoročno, dobio velikog strijelca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan je prošlo ljeto kao slobodan igrač potpisao za Manchester United. Međutim, kako je krajem travnja u četvrtfinalnom ogledu Europske lige protiv Anderlechta zadobio tešku ozljedu koljena, na Old Traffordu su odlučili da mu neće produljiti ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo