SENZACIJA NA POMOLU: / Mamić vraća 'sina' kojeg je potjerao prije deset godina?!

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Karijera bivšeg hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara ušla je u slijepu ulicu.

31.7.2015.
14:19
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Deset godina nakon što ga je "gurnuo niz maksimirske stepenice" i praktički potjerao u Hajduk, izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić mogao bi vratiti Kranjčara u najdraži klub, u klub u kojem je ponikao i grad u kojem je rođen. Kako doznaje Večernji list, Mamić pokušava nagovoriti 31-godišnjeg veznjaka na povratak u plavi dres i pritom mu nudi dobru zaradu.

Ni u Hajduku navodno nisu neskloni vraćanju Kranjčara u svoje redove, ali Bijeli nisu financijski jaki, a pitanje je i bi li njihovi rezultati posljednjih godina mogli zadovoljiti Niku. Bez obzira na to što je u Splitu bio sjajno prihvaćen kada je u siječnju 2005. u senzacionalnom transferu stigao iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može li oprostiti Mamiću?

Naravno, veliko je pitanje i vidi li se Kranjčar u Dinamovom dresu. Modri mu mogu ponuditi više, ali upitno je može li Niko oprostiti Mamiću, kao i može li dio navijača njemu oprostiti odlazak u Hajduk. Premda u tom trenutku praktički nije imao izbora.

U svakom slučaju, Kranjčarova je karijera na prekretnici. U prva dva kola ukrajinskog prvenstva nije dobio priliku i u Kijevu očito više ne računaju na njega. Ni u londonskom QPR-u, u kojem je bio na posudbi posljednje dvije sezone, za njega više nema mjesta. Izbora je očito sve manje, tako da povratak u Hrvatsku možda i nije loša opcija. S 31 godinom bi za završetak karijere ipak bilo prerano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernji list/Sportski.net

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo