SENZACIJA NA POMOLU: / Europski velikan iduće ljeto kupuje hrvatskog dragulja?

Image

Ofenzivni vezni nogometaš zagrebačkog Dinama Ante Ćorić (18) mogao bi na ljeto otići u Porto za deset milijuna eura, objavio je u utorak portugalski sportski dnevnik A Bola.

27.10.2015.
17:59
VOYO logo

Porto bi otkupio Ćorićev ugovor uz pomoć investicijskog fonda Doyen Sports koji se bavi ulaganjima u kupnju nogometaša, navodi isti izvor. Ante Ćorić ima ugovor s Dinamom do ljeta 2020. godine, a internetski portal Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procijenio je na pet milijuna eura. Nogometaš rođen u Zagrebu ove sezone je odigrao 17 utakmica za Dinamo, upisavši pet asistencija i jedan pogodak.

Investicijski fond posuđuje novac Portu

Porto se nakon osam odigranih kola nalazi na drugom mjestu u portugalskom prvenstvu s 18 bodova, dva manje od vodećeg Sportinga iz Lisabona. Klub bi uložio dio novca u kupnju mladog hrvatskog reprezentativca, dok bi ostatak financirao Doyen Sports, registriran na Malti. Taj fond posuđuje klubovima gotovinu potrebnu za kupnju igrača, a u iduće tri godine očekuje povrat novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doyen Sports je podružnica Doyen Groupa, kompanije sa sjedištem u Londonu, koja se bavi ulaganjima u sirovine i nekretnine na različitim svjetskim tržištima. Fond je 2011. godine sudjelovao u 40 milijuna vrijednom transferu kolumbijskog napadača Radamela Falcaa iz Porta u Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo