Schifo otkrio detalje iz svlačionice: 'Neću zaboraviti taj muk. Razočaran sam'

'Bit ću kratak i jasan, moglo je bolje! Imamo dobru momčad i trebali smo proći skupinu. Tako razmišljaju moji kolege iz reprezentacije, tako razmišljam i ja.

3.7.2014.
8:51
VOYO logo

"Bilo nam je stvarno teško kad smo izgubili od Meksika, nikad neću zaboraviti taj muk u svlačionici nakon što nismo uspjeli. S druge strane sam ponosan što sam bio na Mundialu", izjavio je Schildenfend koji nije nastupio u Brazilu. Špekuliralo se kako će biti u Kovačevih 11, ali na kraju je gledao utakmice s klupe.

"Kako sam sve doživio? Zar bih se trebao ubiti? Svi smo zaslužili da igramo, ali birao je izbornik. Moje je bilo trenirati i čekati priliku. Jesam li bio nezadovoljan što nisam igrao? Naravno da jesam, nećemo si sad lagati. Svatko od nas je želio igrati na Svjetskom prvenstvu, tako i ja. Bio sam razočaran, ali što je tu je... Sve je to dio nogometa, ni prvi ni zadnji put."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, on nema namjeru reći zbogom poput Ognjena Vukojevića.

"Gledajte, svaki od nas ima svoje razloge koji su mu bitni. Ja se sigurno nemam namjeru opraštati od reprezentacije. Nikome ništa ne zamjeram", zaključio je Schildenfeld u razgovoru za Jutarnji list i okrenuo se klupskoj sezoni. Igrač je moskovskog Dinama, ali možda opet ode na posudbu u Panathianaikos, a ima i druge opcije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo