OGLAS

SCENA ZA PAMĆENJE: / Navijači Leicestera na impresivan način odali počast smijenjenom Ranieriju

Image
Foto: Screenshot

Navijači aktualnog engleskog prvaka Leicester Cityja na impresivan su način odali počast Claudiju Ranieriju, treneru koji je njihov klub prošle sezone senzacionalno odveo do naslova u Premier ligi

27.2.2017.
23:30
Screenshot
VOYO logo

Uprava kluba je prošli tjedan nakon serije loših rezultata odlučila smijeniti Ranierija. Izazvalo je to šok i nezadovoljstvo kod Leicesterovih navijača i velikom dijelu engleskih nogometnih krugova. Iako nitko nije osporavao da su Lisice igrale očajno posljednjih mjeseci, malo je tko očekivao da će se vodstvo kluba olako riješiti čovjeka koji je kreirao jednu od najvećih senzacija u povijesti sporta, srušivši s malim Leicesterom sve engleske velikane i bogataše.

Image
SHAKESPEARE UNIŠTIO KLOPPA: /

Leicester procvjetao nakon odlaska Ranierija i razvalio Liverpool!

Image
SHAKESPEARE UNIŠTIO KLOPPA: /

Leicester procvjetao nakon odlaska Ranierija i razvalio Liverpool!

Maske s Ranierijevim likom

I sam Ranieri je jako teško primio otkaz pa je u otvorenom pismu javnosti poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer je umro moj san. Nakon prošlosezonske euforije, nakon što smo okrunjeni kao prvaci Premier lige, sve što sam sanjao bio je ostanak u Leicester Cityju, klubu koji volim, zauvijek. Nažalost, to se nije dogodilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A koliko vole i cijene čovjeka koji im je donio neizmjernu radost navijači su pokazali u ponedjeljak tijekom utakmice 26. kola protiv Liverpoola. King Power Stadium bio je ispunjen ljudima koji su nosili masku s Ranierijevim likom, a u jednom trenutku je cijeli stadion upalio mobitele i zapjevao u čast talijanskom treneru. Scena je uistinu bila impresivna, a raspoloženje navijača je popravila i pobjeda protiv Liverpoola (3-1). Momčad je vodio privremeni trener i dosadašnji Ranierijev pomoćnik Craig Shakespeare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo