SAVRŠENE MOURINHOVE TRUPE: / Manchester United ponovno slavio, i dalje su bez primljenog gola

Image
Foto: AFP

Nogometaši Manchester Uniteda zadržali su stopostotni učinak i nakon 3. kola Premier lige zahvaljujući 2-0 pobjedi protiv Leicester Cityja na svom Old Traffordu.

26.8.2017.
20:43
AFP
VOYO logo

United je dugo lomio otpor gostiju, u 53. minuti Lukaku nije uspio realizirati niti udarac s bijele točke, ali je ipak poveo u 70. minuti. Marcus Rashford, koji je u igru ušao samo tri minute ranije najbolje se snašao u kaznenom prostoru Leicestera nakon udarca iz kuta i poslao loptu u mrežu. Konačni rezultat postavio je Fellaini u 82. minuti.

Jedini maksimalni

Manchester United jedini je sastav u Engleskoj s maksimalnih devet bodova, dva više od gradskog suparnika Cityja i novaka u ligi Huddersfield Towna. Leicester je 16. s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
NOVI PORAZ SLAVENA BILIĆA: /

Skupa pojačanja nisu još ništa pokazala, West Ham na dnu ljestvice

Image
NOVI PORAZ SLAVENA BILIĆA: /

Skupa pojačanja nisu još ništa pokazala, West Ham na dnu ljestvice

Momčad bivšeg hrvatskog nogometnog izbornika Slavena Bilića, West Ham United i nakon trećeg je kola bez osvojenog boda, u subotnjem dvoboju "čekićari" su izgubili na gostovanju kod povratnika u društvo najbolji Newcastle Uniteda s visokih 0-3 (0-1). "Svrake" je u vodstvo doveo Joselu (35) nakon odlične asistencije Atsua, a u posljednjih 20 minuta veliki slobodan prostor na polovici gostiju koji su krenuli po poravnanje iskoristili su Clark (72) i Mitrović (86) za konačnih 3-0. Za Newcastle su ovo prvi bodovi u novoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City je sa 2-1 (1-1) kao gost svladao Bournemouth, a pogodak vrijedan tri boda postigao je tek u sedmoj minuti sučeve nadoknade, iako je prvotno pokazano da će se igrati najmanje pet minuta dodatka. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Raheem Sterling, ali se pri njegovom udarcu lopta još i sretno odbila od domaćeg kapetana Surmana i promijenila smjer leta. Sterling je nakon pogotka poletio u zagrljaj navijačima Manchester Cityja te mu je zbog toga sudac Mike Dean pokazao drugi žuti, odnosno isključujući karton. Dean je kraj odsvirao tek nakon punih 10 minuta dodatka. Domaća momčad došla je u vodstvo 13. minuti pogotkom Danielsa, a na 1-1 izjednačnio je u 21. minuti Gabriel Jesus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju će igrati Chelsea - Everton, WBA - Stoke City, Liverpool - Arsenal i Tottenham Hotspur - Burnley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo