Niko Kranjčar priznao bolnu istinu

Nakon još jednog poraza Hrvatske na nekad neosvojivoj maksimirskoj tvrđavi, jednom je čovjeku bilo najteže.

12.10.2013.
12:14
VOYO logo

Belgija je na Maksimiru pobijedila Hrvatsku s 2:1 i tako i matematički osigurala prvo mjesto u našoj skupini. U tome joj je uvelike pomogla greška Ivana Perišića, koji je u 15. monuti neobjašnjivo dodao loptu protivničkom igraču, a Romelu Lukaku je zabio za 1:0. I to je definitivno usmjerilo utakmicu.

"Ispričavam se navijačima, suigračima cijeloj hrvatskoj javnosti. Primili smo gol nakon moje glupe pogreške, što je usmjerilo susret. Zahvajujem suigračima što su me podržali u svlačionici , što su me cijelo vrijeme tješili", izjavio je nakon utakmice utučeni Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nije tu problem bio samo u jednom krivom dodavanju. Vatreni su djelovali inferiorno u odnosu na Belgijce i to je ono što brine. Niko Kranjčar stao je pred kamere i vidno zabrinut dao izjavu koja potvrđuje da igra i rezultati Vatrenih u zadnje vrijeme nisu samo plod grešaka i slučajnosti, nego i jedne dublje krize.

"Trenutno smo definitivno u jednoj dubokoj krizi i mi moramo izaći iz toga s ovom individualnom kvalitetom koju imamo", priznao je Niko koji je ušao u igru pred kraj utakmice i zabio taj jedan utješan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetansku traku je nosio Vedran Ćorluka u odsustvu kartoniranog Darija Srne, ali tu večer sigurno neće baš pamtiti po dobru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ušli smo jako dobro u utakmicu do tog prvog gola. Ništa, moramo skupiti glave izvući što najbolje od momčadi. Izgubili smo od boljega, ne preostaje nam drugo nego se okrenuti Škotskoj. Što se tiče zvižduka i povika 'Štimac odlazi', mogu samo reći da zahvaljujem tim ljudima što su došli. I mi i izbornik htjeli smo najbolje, ali nismo uspjeli", prenose Sportske riječi kapetana.

Ipak, Ćorluka smatra da reprezentacija sve ovo može prebroditi, i to sa Štimcem na čelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi nismo loše igrali, vjerujem da ćemo sa Štimcem u Brazil, mi igrači smo ti koji moramo vjerovati da je naš izbornik taj koji će nas tamo i odvesti", poručio je Ćorluka.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo