SAGA JOŠ TRAJE: / Barça neobičnom klauzulom želi osigurati Haliloviću minutažu

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Sapunica oko mladog hrvatskog nogometaša Alena Halilovića traje i dalje.

11.8.2015.
14:55
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Još se prije nekoliko dana u španjolske i njemačke medije probila vijest da Halilovića na jednogodišnju posudbu želi dovesti HSV. Navodno je Barcelona bila spremna poslati talentiranog nogometaša u Sporting iz Gijona, ali ih je ponuda iz Njemačke zaustavila u posljednji trenutak. Hamburger Morgenpost i Hamburger Abendblatt navode da je dogovor dvaju klubova moguć, ali i da Barcelona u posudbeni ugovor želi ugraditi neobičnu klauzulu.

Najmanje 20 utakmica

Katalonski klub, naime, na svaki način pokušava osigurati Haliloviću minutažu, pa tako od HSV-a zahtijeva da naš nogometaš odigra najmanje 60 posto utakmica u Bundesligi, što znači da skupi više od 20 nastupa. Bude li Halilović na kontu imao manji broj odigranih utakmica, odšteta koju hamburški klub mora platiti Kataloncima će se utrostručiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretno, umjesto očekivanih 800.000 eura, HSV bi na kraju morao platiti 2,4 milijuna eura. Morgenpost ističe da bi dogovor mogao zapeti na toj klauzuli jer Hamburžani nisu sigurni koliko je pametno obvezati se da će 19-godišnjem igraču osigurati toliki broj nastupa. A još manje žele idućeg ljeta iskrcati 2,4 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će završiti ova priča, trebali bismo saznati u idućih nekoliko dana. Bundesligaška sezona počinje predstojeći vikend i HSV-u je sigurno u interesu da što prije riješi sva otvorena pitanja o transferima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo