SAD JE KASNO ZA KAJANJE: / Zidane priznao da je Real Madrid ovo ljeto napravio ogromnu pogrešku

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nakon vrlo lošeg ulaska u novu sezonu Primere trener Real Madrida Zinedine Zidane je priznao da je klub napravio ogromnu pogrešku ovo ljeto.

11.9.2017.
7:30
AFP
VOYO logo

Real je u prva tri kola španjolskog prvenstva ubilježio dva neočekivana domaća remija protiv Valencije i Levantea. Da stvar za Kraljevski klub bude gora, u subotnjem dvoboju protiv Levantea (1-1) se ozlijedio Karim Benzema kojeg čega nekoliko tjedana stanke, tako da je Zidane ostao praktički bez ijednog klasičnog napadača. Točnije, na raspolaganju mu je samo mladi i neiskusni Borja Mayoral (20) kojueg rijetko koristi.

Image
TEŠKA BLAMAŽA REALA: /

Zidane skupo platio igranje s postavom, Madriđanima se ovo nije dogodilo 22 godine

Werner ili Belotti

Upravo je zato Zidane, tvrdi španjolski portal Don Balon, priznao da je Real napravio veliku pogrešku kad je ovoljeto prodao Alvara Moratu Chelseaju. Francuski stručnjak je zato od predsjednika Florentina Pereza zatražio da u zimskom prijelaznom roku obavezno dovede novog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Don Balon tvrdi da su u ovom trenutku dva imena iznad svih: napadač RB Leipziga Timo Werner (21) koji je u osam dosadašnjih nastupa za njemačku reprezentaciju zabio šest golova te član Torina Andrea Belotti (23) koji je prošle sezone u Seriji A postigao 26 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane na raspolaganju ima dosta ofenzivaca (Ronaldo, Bale, Isco, Asensio, Vazquez), ali u odsustvu Benzeme mu nedostaje klasična špica. Real je ljetos prodao Moratu za 62 milijuna eura, a ovaj je odmah pokazao koliko vrijedi, upisavši u prva četiri kola Premier lige tri pogotka i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo