S POSUDBE NA POSUDBU: / Pašalić otkrio zašto trenutno ni teoretski ne može igrati za Chelsea

Image

Četvrtu je godinu zaredom hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić (22) završio na posudbi i to u četvrtoj različitoj državi.

17.8.2017.
16:38
VOYO logo

Dobro je Pašalić krenuo u ruskom velikanu, u pobjedi protiv Arsenal iz Tule (2-0) je asistirao, a u porazu od gradskog rivala CSKA-a (1-2) je postigao i pogodak.

Image
VATRENI ĆE BRZO POSTATI MILJENIK NAVIJAČA: /

Pašalić u najvećem derbiju zabio prvijenac za novi klub

Image
VATRENI ĆE BRZO POSTATI MILJENIK NAVIJAČA: /

Pašalić u najvećem derbiju zabio prvijenac za novi klub

'Sjajno se osjećam u Moskvi'

"Sjajno se osjećam. Početak je dobar, barem na osobnom planu. Nažalost, izgubili smo dva zadnja derbija. Posebno mi je žao zbog ovog poraza protiv CSKA. Do pred kraj vodili smo 1-0 i onda u dvije minute primili dva pogotka. Važno mi je da sam počeo odmah igrati standardno", rekao je Pašalić u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je 2014. prešao iz Hajduka u Chelsea mladi je veznjak odmah krenuo s posudbama. Prvu je sezonu proveo u španjolskom Elcheu, pa je potom igrao za francuskog prvoligaša Monaco, prošlu je sezonu proveo u talijanskom velikanu Milanu, a sada je, eto, u Rusiji. Kada bi se u jednom klubu napokon mogao zadržati dulje od jedne sezone?

Ništa od radne dozvole

"U Elcheu sam igrao jako dobro, no klub je imao financijskih problema i izbačen je u drugu ligu. Ja sam u tom trenutku imao veće ambicije. U Monacu sam pauzirao pola godine zbog ozljede i u klubu su vjerojatno procijenili da im je prerizično čekati igrača koji se treba oporavljati. Iskreno, najviše sam očekivao u Milanu. No, opet se dogodio problem s prodajom kluba, odnosno novim vlasnicima. Novi su direktori odlučili posegnuti za skupljim i iskusnijim igračima", rekao je Pašalić o svojim selidbama, a potom pojasnio i zašto trenutno ne može zaigrati u Chelseaju s kojim je nedavno produljio ugovor do 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveći je problem što u ovom statusu ne mogu dobiti radnu dozvolu. Dok ne budem imao dovoljno nastupa za reprezentaciju, to se neće dogoditi", zaključio je Mario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo