Modri s pola snage: 'Nadam se da ste zadovoljni!'

Uvjerljivo kako se i očekivalo, Dinamo je u 19. kolu hrvatske nogometne lige slavio u Karlovcu s 3:0, te na taj način pobjegao Hajduku na osam bodova prednosti.

25.2.2012.
19:18
VOYO logo

Ni na plus osam u odnosu na Hajduk Ante Čačić još ne slavi svoj prvi naslov prvaka.

"Prvenstvo je gotovo tek kada to kaže teorija. Mi se ne veselimo tuđim nedaćama, ostat ćemo koncentrirani na svoje igre, svoje ponašanje kako bismo opravdali ono što se od nas očekuje", kazao je Dinamov Ante Čačić, te na tu temu dodao i ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što smo u Puli odigrali 1:1, apostrofirala se loša Dinamova igra, a ja sam govorio o vrlo dobroj Istri. Sada je, eto, njezinu snagu osjetio i Hajduk."

Dinamo se očekivano prošetao pokraj Korane, pa čak i nakon što se na odmor otišlo sa 0:0, nitko nije sumnjao da će Modri slomiti otpor hrabre karlovačke momčadi. Najprije Portugalac Tonel glavom, pa Beqiraj s poda, a potom i Krstanović na briljantno dodavanje Kovačića. Beqiraju je ovo bio deseti prvoligaški pogodak ove sezone, dok Slovak Sylvestr još nije probio led ove sezone. Imao je nevjerojatan zicer u prvom poluvremenu, ali se obrukao. Kao da je u proteklim mjesecima neigranja zahrđao na klupi i tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ste zadovoljni našom igrom", obratio se Čačić novinarima na press konferenciji.

"Unatoč limitirajućim uvjetima, zbog teškoga terena, ova je utakmica mnogo toga pokazala, osim tri pogotka, mnogo puta probili smo strane, imali dosta dobrih akcija i pasova. Pokazali smo stabilnost i strpljenje, jer suparnik se branio i s osmoricom igrača, bili smo ažurni svih 90 minuta i nismo imali niti jednoga lošega pojedinca."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmici u Karlovcu nije bilo Dinamovoga izvršnoga predsjednika Zdravka Mamića, dok je njegov brat Zoran bio predstavnik kluba i sjedio pokraj Čačića na klupi. Dinamov predsjednik Mirko Barišić ovako je objasnio Zdravkov izostanak:

"Ne radi se o Zdravkovoj apstinenciji, on je jednostavno uzeo mali predah. Znate, nije mu lako slušati sve ove ružne, uvredljive poruke s tribina i ja ga s te strane potpuno razumijem. Dobro je nekada uzeti odmor, ali Zdravko je tu, i kad ga nema, uvijek je s nama", kazao je Barišić, kojega je u potpunosti zadovoljila Čačićeva premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na izuzetno teškome terenu bila je to sasvim dobra utakmica, osobito u drugom poluvremenu. Čini mi se da smo na dobrom putu, no za to treba vidjeti dvije-tri utakmice u nizu. Vesele me ove rotacije, to što se možemo osloniti na barem 15 igrača, a ne zaboravite još Šimunića, Pokrivača."

Vrijedi istaknuti da je Dinamov kapetan Igor Bišćan prvi put odigrao prvenstvenu utakmicu nakon travnja 2011. godine, kada je još Vaha bio Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam se neobično osjećao s obzirom da sam već igrao na pripremama. Unatoč teškome terenu, odigrali smo dobro i ostvarili odličan rezultat. Ovih dana još ću jače prionuti treninzima, kako bih muskulaturu što prije doveo u optimalno stanje", kazao je Igor Bišćan.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo