VIDEO: / Ovo je najveći ruski trijumf Slavena Bilića!

Veliku je pobjedu ostvario bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić sa svojim Lokomotivom. U 9. kolu ruske Premierlige slavio je na gostovanju kod Tereka iz Groznog s 3:0.

22.9.2012.
21:12
VOYO logo

U velikom je nizu prije subotnje utakmice bila momčad iz Čečenije - imala je pet prvenstvenih pobjeda zaredom, a pritom je u zadnja četiri kola rušila moskovski Dinamo, Spartak, Rubin i Zenit! U tri ovosezonske utakmice u Groznom ostvarila je, pak, isto toliko pobjeda. Nije u takvoj situaciji Bilićevim nogometašima bilo lako doći u čečensku prijestolnicu, ali posao su na kraju obavili sjajno. Maksim Grigorjev ih je doveo u vodstvo u 62. minuti, a u samoj su završnici pala još dva pogotka: u 83. minuti je strijelac bio Nigerijac Victor Obinna, a šest minuta kasnije i Brazilac Maicon. Svih su 90 minuta za Lokomotiv odigrali Dario Krešić i Vedran Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem igračima obiju momčadi na vrlo lijepoj predstavi ove večeri. Iznimno sam ponosan na svoje igrače koji su pokazali jak karakter pobjedom kod lidera prvenstva. Zašto su svi pogoci padali u nastavku? Pa iskreno, planirali smo zabiti čim prije, ali eto poklopilo se da je prvi pogodak pao tek u 62. minuti. Kasnije smo uvidjeli da nešto trebamo mijenjati i to nam je donijelo ploda. Terek je u prvih 20 minuta nastavka imao mnogo prilika za postizanje pogodaka, ali momčad je reagirala na najbolji mogući način i odgovorila pogotkom", izjavio je Bilić nakon susreta. Bilićev sastav sada ima tri značajne pobjede u nizu: domaće protiv Spartaka i Rubina, te gostujuću protiv Tereka. Na ljestvici se probio na drugo mjesto s 19 bodova, dva manje od vodećeg CSKA-a, a već sljedeće kolo mu nosi novi težak izazov - gostovanje kod aktualnog prvaka Zenita u St. Peterburgu. Zenit je u subotu odigrao 2:2 u gostima kod Krilja Sovjetova, a premijerni je gol zabio Brazilac Hulk koji je početkom mjeseca stigao iz Porta uz odštetu od 55 milijuna eura.

Terek - Lokomotiv 0:3 Krilja Sovjetov - Zenit 2:2 Volga - CSKA 2:3 Dinamo Moskva - Amkar 3:2 Redoslijed: 1. CSKA 21, 2. Lokomotiv 19, 3. Terek 19, 4. Zenit 17...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo