RONALDO ODLUČNO ODBACIO OPTUŽBE: / Zvijezda Real Madrida negira poreznu prevaru

Image

Cristiano Ronaldo odbacio je navode da je utajio porez zbog čega je nakon istrage koju su provele porezne vlasti Državno odvjetništvo u Španjolskoj protiv njega podignuta optužnica.

13.6.2017.
23:42
VOYO logo

Mišljenje je tužitelja da je Ronaldo svjesno koristio mogućnost skrivanja zarade od korištenja prava na njegov lik i to u razdoblju od 2011. do 2014. godine, navodi Reuters.

"Nikada nije bilo skrivanja niti pokušaja skrivanja ičega", poručili su iz Gestifutea, agencije koja predstavlja slavnog napadača madridskog Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo, koji je nedavno odveo madridski klub do 12. naslova u Ligi prvaka, posljednji je u nizu nogometaša koji se natječu u Španjolskoj, među kojima su i Barcelonini Lionel Messi i Neymar, a koji su upleteni u priče oko varanja na porezu ili transferu.

Messiju je prošlog mjeseca Vrhovni sud odbacio žalbu i potvrdio zatvorsku kaznu u trajanju od 21 mjeseca zbog porezne prevare. Optužbe protiv njega i njegova oca Jorgea su ukazivale na to da je dvojac oštetio španjolski državni proračun za 4,1 milijun eura u razdoblju između 2007. i 2009. godine. Španjolski sud dopušta da ako duljina izrečene kazne ne premašuje 24 mjeseca i osuđenik nema kriminalni dosje, kaznu ne mora odraditi iza rešetaka, nego ona postaje uvjetna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bude li proglašen krivim i Ronaldo će izbjeći odlazak u zatvor. Prijeti mu, naime, 15-mjesečna kazna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo