RONALDO JE NA SAMOM DNU U 'PETICI': / Slavni Portugalac na 710. mjestu prema ljestvici učinkovitosti

Image
Foto: AFP

Strahovito je loš učinak Cristiana Ronalda pred vratima suparnika u španjolskom prvenstvu u aktualnoj sezoni. Samo jedan pogodak iz 48 pokušaja njegovu preciznost svode na bijednih 2,08 posto.

6.11.2017.
14:52
AFP
VOYO logo

Spomenuti postotak, navodi As, proslavljenog napadača i najboljeg nogometaša svijeta u ovom trenutku svrstava na 710. mjesto ljestvice učinkovitosti na kojoj se nalaze imena nogometaša najjačih europskih liga.

Odigrao je Ronaldo zasad samo sedam prvenstvenih utakmica za klub, a ova sezona podsjeća prilično samo na onu 2015/16 kada je propustio upisati se među strijelce na šest od uvodnih sedam utakmica. Razlika je u tome da je u trećem kolu natjecanja Espanyolu utrpao pet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sezoni 2014/15, kontrasta radi, zabio je u prvih jedanaest utakmica La Lige u kojima je nastupio. Zbog ozljede je propustio drugo kolo, a nakon 12. na kontu je već imao 20 golova. Tu je sezonu završio s 48 pogodaka iz 35 ligaških utakmica i 61 ukupno iz 54 ogleda.

Prema broju udaraca prema suparničkim vratima Ronaldo zauzima osmo mjesto liste igrača iz pet najjačih europskih liga. Messi ih je uputio 69 (12 golova), Kane 59 (osam golova), Dybala 57 (11 golova)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo