Što kažete na ovu 'bombu'? Tri megazvijezde u istoj momčadi!?

Bivši najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldinho, ostavio je mogućnost povratka u francuski nogometni klub PSG otvorenom, a to je otkrio u razgovoru za Canal +.

7.10.2013.
8:59
VOYO logo

"PSG je danas vrlo jaka i sjajna momčad. Ne razmišljam u ovom trenutku o svojoj nogometnoj budućnosti, ali PSG je definitivno klub u kojem bi bilo lijepo zaključiti karijeru", rekao je 33-godišnji Ronaldinho, koji je od 2001. do 2003. godine nosio boje pariškog kluba.

Ronaldinho je član brazilskog kluba Atletico Mineira od 2012. godine, u kojem je trenutno vođa momčadi. Prema mišljenju mnogih, Ronaldinho bi mogao u siječanjskom prijelaznom roku preseliti ponovno u Europu, a sve kako bi povećao izglede da izbori mjesto u brazilskoj reprezentaciji, koja će iduće godine biti domaćin Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno, napadač pariškog kluba Zlatan Ibrahimović je otvoreno pozvao zvijezdu Manchester Uniteda Waynea Rooneyja da mu se pridruži u PSG-u. Iako je ova priča trenutačno daleko od realizacije, mnogi zaljubljenici u nogomet bi rado vidjeli ovaj veliki nogometni trojac u istoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši aktualnog prvaka Francuske, PSG-a, vratili su se na diobu prvog mjesta prvenstvene ljestvice na uistinu veliki način.

PSG je u nedjelju navečer, u sklopu 9. kola Le Championnata, gostovao na Velodromeu kod Marseillea i u 34. minuti utakmice gubio 1-0, te imao igrača manje. Thiago Motta zaradio je, pomalo prestrogo, crveni karton zbog neopreznog starta u svom kaznenom prostoru, a siguran realizator jedanaesterca bio je Andrew Ayew.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebalo se s minimalnim vodstvom otići na predah, no jedno ubacivanje Van der Wiela u kazneni prostor i utrčavanje inače lijevog beka Maxwella donijelo je PSG-u izjednačenje. Visoku je loptu Van der Wiela prvi glavom zahvatio Maxwell, te ju je poslao preko domaćeg vratara Mandande, koji je istrčao sa svojih vrata kako bi ju "boksao".

U nastavku se rezultat nije mijenjao sve do 66. minute, kada je u domaćem šesnaestercu neoprezno srušen Marquinhos, inače stoper PSG-a, a siguran realizator nastrože kazne bio je Zlatan Ibrahimović. Bio je to ujedno i konačan rezultat utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG se pobjedom vratio na vrh prvenstvene ljestvice, koji dijeli s Monacom.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo