VIDEO: / Legendarni muzičar se rasplakao zbog svog kluba

U nogometni klub Celtic sa svih strana svijeta stižu čestitke zbog pobjede nad Barcelonom, a kamere su zabilježile i kako je Rod Stewart pustio suze zbog povijesnog trijumfa.

8.11.2012.
10:59
VOYO logo

Celtic je na svom stadionu navijačima dao najbolji poklon za 125. obljetnicu kluba - pobjedu nad moćnom Barcelonom u Ligi prvaka (2:1).

"Moramo čestitati Celticu na njihovoj dobroj utakmici, na pobjedi i spektakularnim navijačima. Atmosfera na stadionu bila je spektakularna. Moramo im čestitati na njihovih 125 godina i poželjeti još njih puno", rekao je poslije utakmice trener Barcelone Tito Vilanova, dok je menadžer Celtica Neil Lennon bio oduševljen:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je jedna od najponosnijih večeri u mojoj karijeri. Moji igrači uložili su nevjerojatan napor i pobijedili najbolju momčad na svijetu. Bio je to najteži ispit u njihovim karijerama, a oni su ga položili s najvišim ocjenama. Uspjeli smo zahvaljujući momčadskom radu i disciplini. Sada imamo dobre šanse za prolaz. Želim da igrači uživaju u trenutku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamere na Celtic Parku su poslije utakmice snimile slavnog glazbenika Roda Stewarta kako plače zbog pobjede koju će svi navijači slavnog kluba pamtiti cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo