Prosinečki više nije trener Zvezde: 'Srce me boli!'

Nakon lošeg otvaranja sezone, Robert Prosinečki više nije trener Crvene Zvezde, javlja Blic.

20.8.2012.
13:06
VOYO logo

Iako su gotovo 70 minuta imali igrača više, nogometaši Crvene Zvezde u drugom su kolu srpskog prvenstva s beogradskim Radom odigrali tek 2:2.

Nastavak je to niza loših rezultata momčadi Roberta Prosinečkog na početku sezone. Žuti se slijedom događaja samoinicijativno odlučio povući s mjesta prvog trenera momčadi s Marakane, te je nakon utakmice sam ponudio ostavku, koju je klub i prihvatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srce me boli. Nevjerojatno mi je žao što je ovako ispalo na kraju", rekao je Robi. Teško mi je zbog igrača, vjerujem u njih, ali ova odluka je samo moja", istaknuo je Prosinečki.

U ponedjeljak je Prosinečki došao u klub, pojavio se na treningu, ali ga nije vodio!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici Crvene zvezde poručili su u ponedjeljak poslijepodne kako su iznenađeni odlukom Roberta Prosinečkog o napuštanju trenerskog mjesta u klubu.

Prosinečki je na konferenciji za novinare priopćio da napušta klub nakon slabog ulaska u sezonu i omjera od jedne pobjede, tri remija i jednog poraza u službenim utakmicama. Istaknuo je da se radi o sporazumnom raskidu ugovora, ali sudeći prema reakciji Zvezde, odluku je donio sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Crvena zvezda je iznenađena odlukom trenera Roberta Prosinečkog da podnese ostavku na mjesto šefa stručnog stožera. Javnosti je poznato da mu je Upravni odbor našeg kluba tijekom njegova rada više puta dao bezrezervnu podršku. Posljednji put se to dogodilo poslije uzvratne utakmice Crvene zvezde protiv Naftana", priopćio je beogradski klub uz dodatak:

"Odluku Prosinečkog prihvaćamo kao osobnu. On je Zvezdina legenda i to će ostati zauvijek. Želimo mu sve najbolje u daljnjoj karijeri i zahvalni smo mu za sve što je napravio u svojoj Crvenoj zvezdi. Upravni odbor će u roku od 24 sata donijeti odluku o imenovanju novog trenera kako bi se momčad mogla pripremiti za prvu utakmicu play-offa Europa lige protiv francuskog Bordeauxa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo