Prgavi Robben: 'Gospodine, što sada imate za reći?'

Bivši nogometaš Real Madrida, a danas Bayerna, Arjen Robben priznao je da nije želio pucati jedanaesterac u raspucavanju u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka. Zabio je penal u 27.

26.4.2012.
9:59
VOYO logo

Nizozemac je u 27. pogodio s bijele točke za smanjenje prednosti Reala na 2:1, iako mu je bivši suigrač Iker Casillas bio jako blizu da obrani. No, udarac je bio prejak i lopta se od Španjolčevih prstiju odbila u stativu, te u mrežu. Strah od mogućnosti da bi ga Casillas ponovno mogao pročitati presudila je u Robbenovoj odluci da ne puca penal nakon produžetaka.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Y927VI88NW6vSpzC

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Casillas i ja se znamo jako dobro s obzirom da smo igrali zajedno dvije godine. Mnogo je teže izvesti drugi penal. Upravo ga zato i nisam pucao na kraju", otkrio je Robben koji je uzvratio udarac legendarnom Bavarcu Franzu Beckenbaueru koji ga je nedavno prozvao nakon promašenog udarca s bijele točke u utakmici protiv Borussije Dortmund, koja je praktički riješila pitanje novog-starog prvaka Bundeslige.

"Pitam se što gospodin Beckenbauer ima sada za reći... Da li sam razgovarao s njime? Ne, i ne namjeravam, barem trenutno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo