'RIJEKA ĆE POMESTI DINAMO': / Trener Intera bjesnio nakon poraza na Maksimiru, opleo po sucima

Image
Image

Nakon što su nogometaši Dinama u subotnjoj utakmici 23. kola domaćeg prvenstva svladali zaprešićki Inter 2-0 susret su prokomentirali treneri obiju momčadi.

4.3.2017.
19:17
VOYO logo

"Ovo je suđenje bilo gore nego ono u Vinkovcima! Tamo je bio samo jedan krivi detalj, tu ih je bilo puno više. Nije niti postojao prekršaj prije gola Dinamo", kazao je Toplak čije je mišljenje da ovakav prvak nema što tražiti u ogledu protiv trenutačno vodeće Rijeke.

Image
DINAMO NA TRI BODA OD RIJEKE: /

Publika vidjela eurogol Pivarića u 2-0 pobjedi domaćina na Maksimiru

"Rijeka će pomesti Dinamo!", uvjeren je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjavio je ovo, prenosi nogometni portal Goal, Toplak ispred svlačionica, kasnije je na konferenciji za medije ublažio retoriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram biti zadovoljan igrom i pristupom svoje momčadi. Nemoguće je tražiti nešto više u Maksimiru, posebice ako kod 0:0 promašite dva zicera. Nedostajao nam je završni pas, ali mislim da je ovo bilo na našoj razini. Pokušali smo igrati protiv Dinama, a čestitam Dinamu na pobjedi, ali i sudačkoj trojci na vrhunskom suđenju", rekao je, ne bez ironije.

S druge strane, ovo je mišljenje Dinamova trenera Ivajla Peteva:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smetaju me neke stvari nakon ove utakmice. Prvo mislim da smo trebali vodit 3:0 ili 4:0, promašili smo previše toga. Naša koncentracija nije bila na razini, imali smo velike greške, ne smijemo dopustiti da nam se to događa. Utakmicu smo mogli riješiti u prvih 25 minuta, a u nastavku smo imali previše individualnih pogrešaka. Nismo bili kombinatorni, a jesmo previše nestrpljiv."

Objasnio je i ranu izmjenu Schildenfelda:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Schildenfeld je dobio udarac u list, u isto mjesto kao i za vrijeme utakmice sa Splitom. Vjerujemo da nije ništa ozbiljno, da će biti spreman već za par dana. Ćorić? Njega sam sada odlučio odmoriti, imao je punu minutažu još u srijedu."

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo