RIJEČKI POHOD NA MAKSIMIR: / 'Ovo je utakmica velikog uloga, ali tek smo na pola puta'

Image

Nogometaši Rijeke dolaze u Maksimir na derbi s Dinamom sa šest bodova prednosti u odnosu na Zagrepčane. Sve u klubu to čini optimističnima, ali trener Matjaž Kek je oprezan.

2.12.2016.
15:50
VOYO logo

Rijeka je u prvoj utakmici ove sezone na svojoj Rujevici deklasirala Dinamo s 5-2 i 'potjerala' Zlatka Kranjčara s klupe Modrih. U međuvremenu je zagrebački sastav preuzeo Ivajlo Petev, a Dinamo više nije izgubio nijednu utakmicu u prvenstvu premda nije briljirao.

Image
PETEV BACIO RUKAVICU U LICE KEKU I RIJECI: /

'Ne razmišljam o porazu, a već sam rekao da ćemo biti prvaci'

Image
PETEV BACIO RUKAVICU U LICE KEKU I RIJECI: /

'Ne razmišljam o porazu, a već sam rekao da ćemo biti prvaci'

'Dinamo se digao'

Riječani su, pak, u odličnoj formi, jedina su neporažena momčad u hrvatskoj ligi (devet pobjeda, tri remija), a u posljednjih devet utakmica imaju osam trijumfa. No, kad su u pitanju prvenstveni ogledi protiv Dinama na Maksimiru, Rijeka u posljednjih šest utakmica nije zabila gol, a bez pobjede je od 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je utakmica velikog uloga, ali nije i odlučujuća jer tek smo na pola puta u prvenstvu", istaknuo je Kek na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo se digao, to je druga momčad u odnosu na onu koju smo pobijedili na Rujevici. Protiv Osijeka je pokazao kvalitetu, a posebno me se dojmio Ćorić. Očito je Petev pohvatao konce", dodao je slovenski stručnjak.

'Vjerujem u pozitivan rezultat'

Poznato je da će Kek u Zagrebu biti bez suspendiranog Andrijaševića i ozlijeđenog Gavranovića, a pod upitnikom je i Matei.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se okrenuti onima koje imamo i pronaći način kako nadoknaditi izostanke. Utakmica s Lokomotivom u Kupu me je učinila zadovoljnim jer smo od igrača koji su istrčali na teren dobili pozitivan učinak. Nama je ulazak u polufinale Kupa bio jako važan, kako zbog rezultata, tako i zbog uigravanja onih koji do sada nisu puno igrali. Vjerujem da protiv Dinama možemo pružiti pravu partiju i ostvariti pozitivan rezultat", zaključio je Rijekin strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo