'On je vrijedan svoje težine u zlatu!'

Harry Redknapp oduševljen je s 34-godišnjim novozelandskim braničem Ryanom Nelsenom koji je protiv Boltona zabio svoj prvi gol za Spurse. 'Godinama sam ga ganjao.

28.3.2012.
18:02
VOYO logo

Nelsen je na White Hart Lane stigao početkom veljače iz Blackburna kao slobodan igrač. Blackburn se odrekao Novozelanđanina zbog niza ozljeda, a Redknapp ga je ushićeno prigrlio.

U utorak je Nelsen zabio svoj prvi gol za Spurse. U pobjedi nad Boltonom 3:1 u četvrtfinalnom ogledu FA Cupa, postigao je vodeći gol za svoju momčad u 74. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xpqaa0 "Ryan je bio fantastičan. Mislim da je odličan nogometaš i vrhunski profesionalac. Još uvijek ne mogu vjerovati da smo ga dobili besplatno. Osjećao sam da je on izvrstan igrač kojeg trebamo dovesti u klub. Godinama sam ga ganjao. Oduvijek sam smatrao da je top-klasa, iznimni profesionalac i fantastična osoba", nizao je hvalospjeve Redknapp, no ono najbolje tek je uslijedilo: "Dobio je šestomjesečni ugovor. Na kraju sezone moramo osigurati njegove usluge i za iduću sezonu, jer je on vrijedan svoje težine u zlatu! Pravi je primjer ostalima koji trebaju gledati način na koji on funkcionira, na koji trenira, ugledati se na njegovo ponašanje i stav. Ljudi poput njega, Scotta Parkera, Brada Friedela, to je ono oko čega trebate graditi klub. Dovedete ih i sve se mijenja. To je za nas razlika ove sezone", zaključio je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo