Harry Redknapp 'rasplakao' navijače izjavom o Modriću!

'Lagao bih kada bi rekao da sam siguran da će Luka ostati. Nikad ne znate. Bilo je ključno zadržati ga prošlog ljeta. No, zato sam uvjeren da će Gareth Bale ostati', izjavio je Harry Redknapp.

29.4.2012.
10:34
VOYO logo

Menadžer Harry Redknapp šokirao je navijače Spursa izjavom da bi hrvatski reprezentativac Luka Modrić na ljeto mogao napustiti klub.

"Lagao bih kada bi rekao da sam siguran da će Luka ostati. Nikad ne znate. Bilo je ključno zadržati ga prošlog ljeta. No, zato sam uvjeren da će Gareth Bale ostati", rekao je Redknapp te potom to malo objasnio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija s Lukom je drugačija, kompleksnija. Ne mogu zamisliti Balea da želi otići. On je jako sretan ovdje. Još uvijek je jako mlad, još uvijek uči i ovo je mjesto gdje bi trebao biti. Svi želimo da Luka ostane, ali tko zna", izjavio je Redknapp.

O ostanku jednog, a pogotovo obojice, ovisi dosta hoće li Tottenham izboriti mjesto u kvalifikacijama Lige prvaka. Trenutno je u situaciji da mora loviti Newcastle koji mu bježi tri boda (uz utakmicu više), dok mu za vratom puše Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvenstva Spursima su ostale još četiri utakmice.

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Wigana Roberto Martinez novi je čovjek na popisu želja za zamjenika Harryja Redknappa, koji je svakim danom sve bliže i bliže nogometnoj reprezentaciji Engleske.

Martinez je na pragu da još jednom održi Wigan u premierligaškom životu, a nedavne pobjede protiv Manchester Uniteda, Arsenala i Newcastlea očito su se jako svidjele upravi Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnim ljudima londonskog kluba se navodno jako sviđa igra dodavanja koju njeguje Martinez. Osim njega, na popisu želja su i menadžer Swanseaja, Brendan Rodgers, te šef Evertona - David Moyes.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo