Evo što Real napravi kada se pojavi ozbiljan kupac

Arsenal je dogovorio osobne uvjete s napadačem Reala Gonzalom Higuainom i njegovim ocem te vjerovao da ga može kupiti za oko 26 milijuna eura, no onda je stigao hladan tuš iz Madrida.

18.7.2013.
14:02
VOYO logo

Naime, sa Santiago Bernabeua su Arsenalu i svim ostalim potencijalnim kupcima poručili da za Argentinca moraju isplatiti 40 milijuna eura.

Prema informacijama engleskih medija Arsenal je ostao u šoku kada je čuo koliko novaca traži Real te se okrenuo drugim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao jedan od mogućih kupaca Higuaina spominje se i Napoli koji je prodao Edinsona Cavanija PSG-u, a prvi čovjek talijanskog kluba Aurelio De Laurentiis je izjavio kako sada ima 124,5 milijuna eura i kreće u kupovinu.

Hoće li i njemu cijena od 40 milijuna eura za Higuaina biti previsoka saznat ćemo vrlo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Status engleskog nogometnog reprezentativca Waynea Rooneyja u Manchester United opet je nogometna tema broj jedan na Otoku. Pitanje je ostaje li Rooney ili odlazi s Old Trafforda.

Chelsea je prvi opipao puls engleskog prvaka, te je poslao službenu ponudu koja mu je, po otočkim izvorima, i odbijena. No, i sam Jose Mourinho, novi/stari trener na Stamford Bridgeu je najavio da njegov klub neće tako lako odustati, budući da je Rooney "jedino što žele uzeti ovog ljeta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije Chelsea jedini zainteresiran, već i Arsenal želi navodno "nezadovoljnog i gnjevnog" Rooneyja.

Tako je trener Arsenala Arsene Wenger izjavio kako njegov klub ima sve potrebno za dovesti ovu otočku nogometnu zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novaca za taj transfer imamo. Imamo i za odštetu i za plaću, te smo spremni na potrošnju. Treba vidjeti što kažu u njegovom klubu", najavio je Francuz.

Procjenjuje se kako bi Rooney možda mogao biti dostupan za oko 30 milijuna engleskih funti, ali budući klub se obvezuje i na igračevu tjednu plaću od oko 200.000 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo