To je najveći transfer svih vremena! Za njega nude čak 120 milijuna eura!

Gareth Bale je ovih dana, baš poput Luke Modrića prošlog ljeta, podsjetio Tottenhamova predsjednika Daniela Levyja na džentlmenski verbalni sporazum koji su postigli prije 12 mjeseci, piše Marca.

26.7.2013.
11:09
VOYO logo

Nakon dana pauze, velški nogometaš opet je zaposjeo naslovne stranice obadvaju madridskih dnevnika. Svoje čitateljstvo tako tiražnija Marca upoznaje s paktom koji je Bale lani sklopio s predsjednikom londonskog Premierligaša.

Tom mu je prilikom Levy obećao da će ga ovog ljeta pustiti ne izbori li klub ulazak u Ligu prvaka. Obrazac, dakle, identičan onom prošloljetnom, mučnom i iscrpljujućem, s hrvatskim veznjakom Lukom Modrićem. Zašto je Bale mislio da može vjerovati Levyjevu usmenom obećanju dok se Modrić paralelno patio da natjera predsjednika na držanje riječi, ostaje u ovom trenutku neshvatljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispunite svoje obećanje i počnite pregovore s Realom", navodi Marca na naslovnici Baleovu izjavu predsjedniku, te dodaje još jednu:

"Ne interesira me Manchester United, želim igrati samo u Realu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, AS je svojim čitateljima servirao još atraktivnije štivo: operacija "Bale u Madridu" mogla bi koštati rekordnih 120 milijuna eura, s time da bi uključila odlazak Angela di Marije u suprotnom pravcu.

Trener londonske momčadi Andre Villas-Boas veliki je Di Marijin poklonik još iz svojih i njegovih portugalskih dana: kad je (2009/10) vodio Academicu iz Coimbre, a argentinski veznjak igrao za lisabonsku Benficu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo