REAL POKLONIO KOVAČU PRAVU ZVIJER! Brutalno je posramio Halilovića: / 'Taj mali je skandalozno dobar'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Prošlog ljeta Real se odrekao Jesusa Valleja (19) i poslao ga na posudbu u Eintracht Frankfurt kod Nike Kovača.

26.10.2016.
11:49
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Mladi branič nije bio niti u primislima za kakvu - takvu minutažu kod trenera Zinedine Zidanea. Jesús Vallejo spakirao je kofere, teška srca rekao "ne zbogom", nego "doviđenja" svom klubu za koji tako žarko želi igrati, otisnuo se prema Njemačkoj i postao apsolutni hit!

VELIKI UDARAC ZA HALILOVIĆA! HRVAT IZBAČEN IZ MOMČADI: ‘Presebičan je, njegov učinak bio je užasan’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri mjeseca nakon postao otkriće Bundeslige

Nijemci su, svega tri mjeseca nakon što su ga se odrekli u Madridu, opčinjeni njegovim talentom. Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač odmah je prepoznao njegov potencijal i učinio ga pravom igračinom. Otkrićem Bundeslige. Ovaj 19-godišnjak posjeduje enormnu kvalitetu, a sad kad je pokazao kakva je igračina, španjolska Marca u svom tekstu o njemu ističe:

"Ono što je napravio Alenu Haliloviću možda za koju godinu ponovi i u La Ligi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzina, tehnika i eksplozivnost

A Halilovića je učinio - smiješnim! Naime, u utakmici Eintrachta iz Frankfurta i HSV-a koja je bila odigrana u Hamburgu u sklopu 8. kola (21.10, 0-3 za HSV) pokazao je kakvu brzinu i tehniku posjeduje. Halilović je u jednoj situaciji bio u naletu s loptom i sjurio se prema golu Eintrachta. Brzonogi Hrvat ušao je u kazneni prostor, pokušao poslati Španjolca u prazno, no iako je imao za takvo što prednost zbog brzine, Valleo mu je hladno uzeo loptu, a Halilović je postao žrtva vlastitog nauma. Tu situaciju možete vidjeti u videu dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brzina i eksplozivnost koju je Vallejo pokazao u duelu s talentiranim hrvatskim veznjakom iz HSV-a omogućila mu je da uđe u fokus za nastup za U-21 reprezentaciju Španjolske", dodaje Marca. Jesús Vallejo ove je sezone za Frankfurt ukupno odigrao 8 susreta i sakupio 632 minute u Bundesligi.

Erupcija eksplozije talenta

"U životu nisam vidio takvog igrača. Taj mali je skandalozno dobar", kazao je Kovač za Valleja, prenosi portal Bernabeudigital.com, dok As dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Erupcija eksplozije talenta mladog Jesusa Valleja u Bundesligi zapanjila je sve u njemačkom nogometu. Branič Eintrachta iz Frankfurta, koji je u ovaj klub ove sezone došao na posudbu iz Reala, pretvorio se u pravo otkriće dosadašnjeg dijela njemačkog prvenstva".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisanje Marce i As-a i riječi Kovača potkrijepio je svojom izjavom vratar Frankfurta Hrdecky kazavši za njega:

"Trenutno je najbolji igrač naše momčadi. On čini moj posao uvelike lakšim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović u nemilosti trenera

Vrijedi spomenuti kako je Halilović u potpunosti ispao iz svih kombinacija za prvu momčad. Nakon što je u utakmici protiv Eintrachta zamijenjen već na poluvremenu, sad se nije našao na popisu momčadi koja u utorak igra protiv trećeligaša Halleschera u kupu. Markus Gisdol bio je prilično iziritiran Halilovićevom igrom u spomenutoj utakmici protiv HSV-a i Hrvata je na poluvremenu ostavio u svlačionici.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo