VIDEO: / Real počeo gaziti! I to bez Ronalda!

Nakon viceprvaka Barcelone i španjolski je prvak, Real Madrid, upisao pobjedu u svojoj prvoj prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za novu sezonu. I bez Ronalda Ovideo je pao s čak 5:1.

25.7.2012.
8:13
VOYO logo

Madridski je sastav s 5:1 bio bolji od Ovieda, a utakmicu su uglavnom obilježili igrači koji inače nisu u prvom sastavu karizmatičnog portugalskog trenera Josea Mourinha.

Na poluvrijeme je Real otišao s prednošću 3:0, a golove su postigli Lucas, Denis i Granero. Strijelac drugog pogotka u 39. minuti, Denis, je prvi Rus koji je zaigrao za Real. On je ujedno i sin bivšeg ruskog nogometnog reprezentativca Dmitrija Nikolajeviča Čeriševa, koji je svojedobno u Španjolskoj igrao za Sporting Gijón te Burgos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Sporting je u 158 nastupa postigao 47 pogodaka. U nastavku je susreta Oviedo najprije smanjio preko Martinsa u 51. minuti, a onda je Argentinac Di Maria s dva pogotka riješio sve nedoumice, ako ih je uopće i bilo. Najvećih zvijezda poput Cristiana Ronalda, Xabija Alonsa, Mesuta Özila i ostalih nije ni bilo u sastavu.

Zanimljivo, Brazilac Kaka na kraju ipak nije putovao s momčadi u Tartiere, iako je bio uvršten na popis igrača u utorak ujutro. To bi moglo značiti da je postignut dogovor s jednim od zainteresiranih klubova za njegove usluge, te da bi bivši najbolji nogometaš svijeta ubrzo mogao napustiti španjolsku prijestolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo