RAZOČARANJE, ALI I OPTIMIZAM U BARCELONI: / 'U nedjelju ćemo pobijediti Real, osvojit ćemo prvenstvo i Kup'

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Barcelonin obrambeni nogometaš Gerard Pique priznao je da je Juventus bio bolji u četvrtfinalu Lige prvaka i da je zaslužio prolaz dalje.

20.4.2017.
8:43
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Nakon što su u prvoj utakmici pred svojim navijačima slavili s uvjerljivih 3-0 Torinezi su u srijedu obranili prednost protiv nemoćne Barcelone na njezinom terenu (0-0). Pique je nakon dvoboja u prvi plan gurnuo navijače koji su bodrili momčad do posljednje sekunde i ispratili svoje miljenike ovacijama.

Image
ČUDO SE IPAK NIJE DOGODILO: /

Barcelona se protiv Juventusa ispromašivala i ispala iz Lige prvaka

'Juve može osvojiti Ligu prvaka'

"Kad vidim ovakav Camp Nou nakon poraza, ispunjen sam ponosom što sam igrač ovog kluba. Bilo je teško nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice. Imali smo nekoliko prilika, ali ih nismo znali pretvoriti u golove. Kako je vrijeme prolazilo, postajalo je sve jasnije da nećemo postići svoj cilj. Juve zna kako se braniti i to je još jednom dokazao. Gledajući ukupno, Juventus je bio bolji i zasluženo je prošao u polufinale. Želim mu sve najbolje u nastavku natjecanja i mislim da ove sezone može osvojiti Ligu prvaka", poručio je Pique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andres Iniesta je dodao kako Barcelona nema vremena za žaljenje jer je već u nedjelju čeka El Clasico, gostovanje kod Real Madrida u 33. kolu španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nekim trenucima nismo imali sreće. Za nas je ovo razočaranje, teško nam je, ali već sutra se moramo trgnuti i krenuti po pobjedu na Bernabeu. Hvala navijačima, bili su naš 12. igrač kao i uvijek. Bolno je što ne idemo dalje, ali sljedeće sezone ćemo se opet boriti za sve trofeje", poručio je sjajni veznjak.

'Moramo pobijediti u svim utakmicama do kraja'

Kao i ostali suigrači, Sergi Roberto je zahvalio navijačima na podršci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili su senzacionalni, bodrili su nas do zadnje minute. Žao nam je što nismo ispunili cilj, ali dat ćemo sve od sebe da osvojimo prvenstvo i Kup, u to možete biti sigurni. Pred nama je još šest ligaških utakmica i nemamo izbora nego da pobijedimo u svima i da čekamo Realov kiks. A nakon toga, naravno, idemo po Kup",

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo