RAZOČARANA ZVIJEZDA: / Manchester United kreće u dovođenje Garetha Balea?!

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
5.1.2016.
10:35
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Britanski Daily Mail piše kako se Unitedu sad još više zagolicala mašta za dovođenje Balea na Old Trafford, igrača kojeg je Benitezov otkaz i, prema njemu, manjak strpljenja čelnika Kraljeva, jako uzrujalo jer je imao dobar odnos sa Benitezom i s njim je uživao raditi. No, Englezima bi najveći problem mogle predstavljati financije. Real bi za Balea mogao tražiti oko 70 milijuna funti, a igraču plaća iznosi 300 tisuća funti tjedno.

Što se tiče trenerske promijene u Realu, za spomenuti je da su se Madriđani odlučili za Zinedine Zidana, legendu kluba koji je do sad vodio drugu momčad Reala Castillu, a koji je sad do kraja sezone dobio šansu trenirati najveće zvijezde kluba. Zidaneu je dano povjerenje radije nego Joseu Mourinhu, slavnom treneru koji je dobio otkaz u Chelseau, ali koji je već vodio Real Madrid i zato je procijenjeno da je bolje da se Francuzu da šansa koji ima veliku podršku navijača, igrača i struke Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZA NJEGA NE POSTOJI NEMOGUĆE: /

"Emotivniji sam nego kad sam dolazio kao igrač"

Image
ZA NJEGA NE POSTOJI NEMOGUĆE: /

"Emotivniji sam nego kad sam dolazio kao igrač"

Zidane će morati uvjeriti Balea u ostanak

Jedan od prvih zadataka Zidanea biti će uvjeriti Balea u ostanak na Santiago Bernabeu unatoč činjenici što je klub u dvije i pol godine koliko je Bale u Realu promijenio već tri trenera. Dvanaesta promijena trenera u posljednjih dvanaest godina imati će posljedice i za Manchester City i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

City je zagrizao za Isca kojem igračka budućnost pod Bnitezom i nije bila blistava. No, Zidaneovim dolaskom na klupu Kraljeva vjerojatno će utjecati na Isca da ipak ostane u Madridu. Chelsea je sad, pak, još više u strahu da ne izgubi svog glavnog playmakera Edena Hazarda koji je jedan od najdražih igrača Zidanea, a Real bi Hazarda rado htio vidjeti u svojem dresu.

Loša Benitezova 'avantura' u Madridu

Što se tiče Beniteza, on je vrlo brzo izgubio sve kredite kod Pereza. Loši rezultati u La Ligi ove sezone, ne pronalazak kemije u momčadi, sukob sa Ronaldom, loša atmosfera u svlačionici, težak poraz od Barcelone u El Clasicu... sve je to utjecalo da si Španjolac i Perez pruže ruku i zahvale na dosadašnjoj međusobnoj suradnji. Kratkoj suradnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benitez je vodio Real u 25 utakmica- u 17 njih je pobijedio, pet je odigrao neodlučeno, a tri izgubio. Prije tek nešto više od dva tjedna, točnije 18. prosinca, Perez mu je u intervjuu za Cadenu SER pružio punu podršku, no očito je to bila samo predstava za javnost i figa u džepu. Čelnici Madriđana potpuno su izgubili strpljenje nakon remija s Valencijom 2:2 proteklog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Zidaneu je sad da podigne momčad na veći nivo. No, čeka ga nimalo lagan posao na Santiago Bernabeu...

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo