RAZAPET IZMEĐU DVIJE LJUBAVI: / Predsjednik HNS-a nije siguran hoće li navijati za Dinamo

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Cagalj

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker priznao je da je rastrgan u dilemi koju momčad bodriti u današnjem srazu Dinama i Seville u Ligi prvaka.

18.10.2016.
14:16
PIXSELL, Ivo Cagalj
VOYO logo

"Imao sam dugu karijeru, igrao na tri Svjetska prvenstva i za velike klubove kao što je Real Madrid, ali Dinamo i Sevilla su moje dvije ljubavi. Srce mi se para zbog ovog ogleda. S jedne strane je klub koji me stvorio, a s druge klub u kojem je moja karijera dobila uzlet", kazao je za El PaisŠuker koji je posjetio Sevillinu delegaciju u hotelu u kojem je smještena pred susret koji započinje u 20:45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da će to biti teško, ali volio bih kad bi obje momčadi prošle fazu po skupinama u Ligi prvaka", dodao je predsjednik HNS-a raspleta skupine H koju predvodi Juventus (4 boda) ispred Seville (4 boda), Lyona (3 boda) i Dinama (bez bodova).

Sjetio se potom Šuker vremena provedenog u andaluzijskom klubu, slavnih suigrača Maradone i Zamorana, prokomentirao i pohvalio klupske uspjehe posljednjih godina i obećao stići na uzvrat u Sevillu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo