Apsolutna legenda svjetskog nogometa u 37. godini našla novi klub!

30.10.2014.
17:13
VOYO logo

Radi se o klubu slavnog imena, za koji je u '70-im i '80-im godinama prošlog stoljeća igrao i Pele. Cosmos se natječe u profesionalnoj ligi pod ingerencijom Američkog nogometnog saveza u kojem se natječe osam klubova s teritorija SAD-a i dva kluba iz Kanade.

Raul, koji je rekordnih pet puta bio proglašavan najboljim nogometašem španjolske Primere i sa 71 pogotkom je apsolutni rekorder UEFA-ine Lige prvaka, trebao bi u Cosmosu provesti više sezona kao igrač te pomoći klubu u ustanovljenju nogometne akademije koja bi trebala biti otvorena 2015. godine. Po završetku igračke karijere Raul bi trebao preuzeti ulogu čelnog čovjeka nogometne akademije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi u nogometnom svijetu znaju za Cosmos i za ostavštinu igrača koji su ovdje igrali. Oni su pomogli u popularizaciji nogometa u Americi i počašćen sam što idem njihovim stopama. Vjerujem u budućnost ovog kluba i uzbuđen sam što ću biti njezin dio", izjavio je legendarni bivši kapetan Reala i španjolske reprezentacije koji je posljednje dvije sezone proveo igrajući za katarski Al Saad.

//www.youtube.com/embed/fgiO3Day_8Y

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzbuđeni smo što smo doveli igrača takve kvalitete. Raulova nogometna vještina je općepoznata. On je igrač svjetske klase s kojim će naš napada dobiti posve novu dimenziju", rekao je trener Cosmosa Giovanni Savarese, čija je momčad aktualni prvak, ali se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice NASL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo