Počelo zagrijavanje

RAT NA TWITTERU: Turci odgovorili na objavu HNS-a i natrljali Hrvatskoj sol na ranu!

Hrvatski nogometni savez (HNS) u petak je u najavi prve utakmice na Europskom prvenstvu podsjetio na strijelce iz svih dosadašnjih dvoboja protiv Turske. Ubrzo je stigao opaki odgovor Turaka.

Hrvatska i Turska u nedjelju u 15 sati na pariškom Parku prinčeva igraju prvu utakmicu skupine D, a kao zagrijavanje za taj dvoboj HNS je na svome službenom Twitter-profilu podsjetio da je dosad osam naših igrača postizalo pogotke u okršajima protiv Turaka, od Gorana Vlaovića do Vedrana Ćorluke.  Izrazili su HNS-ovci i nadu kako će popis od nedjelje biti dulji, a onda su dobili provokativan odgovor.

Bolna uspomena

Službeni profil turske reprezentacije objavio je fotografiju Semiha Şentürka kako slavi pogodak protiv Hrvatske u Beču 2008. i uz to poslao poruku:

“Ponekad jedan gol znači sve.”

Aluzija je sasvim jasna. Turci su podsjetili Hrvate na bolni poraz u četvrtfinalu Eura u Austriji i Švicarskoj, odnosno na pogodak Şentürka koji je odveo utakmicu do jedanaesteraca. Hrvatska je povela u 119. minuti golom Ivana Klasnića i dok su svi slavili i potpuno izgubili koncentraciju, uključujući i hrvatsku klupu, Şentürk je koju sekundu kasnije izjednačio na 1-1. U izvođenju jedanaesteraca demoralizirani Vatreni nisu imali nikakva šanse.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr