Raskol! Ogorčeni Nikica Jelavić napustio Vatrene!

Skupo je hrvatska nogometna reprezentacija platila minimalnu pobjedu u Bugarskoj. Odmah po povratku u Hrvatsku, od reprezentacije se u Vukovaru zauvijek oprostio razočarani Nikica Jelavić.

11.10.2014.
15:37
VOYO logo

Hrvatska je u Sofiji s 1:0 pobijedila Bugarsku u drugom kolu kvalifikacija za EURO 2016. godine, ali tri važna boda nisu se dugo slavila u našem taboru. Čim su se Vatreni vratili u Hrvatsku, Nikica Jelavić spakirao je stvari i napustio reprezentaciju.

Napadač Hulla bio je razočaran jer protiv Bugarske nije dobio ni minute, iako se zagrijavao gotovo cijelu utakmicu. Po povratku u Hrvatsku, Jelavić je Niki Kovaču rekao kako više ne želi igrati za reprezentaciju, a izbornik je odluku prihvatio i na doručku saopćio ostalim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač ipak nije mogao sakriti iznenađenje.

//www.youtube.com/embed/8kJ_CkMx2Rs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priznajem da me Nikica iznenadio, žao mi je zbog ovakvog raspleta, no prihvaćam naravno njegovu odluku. Hvala mu za sve što je dao hrvatskoj reprezentaciji. Mogu mu samo poželjeti sve najbolje u životu, pa tako i u nastavku klupske karijere", potvrdio je ovu ružnu priču Niko Kovač.

Nikica Jelavić je u 36 nastupa za hrvatsku reprezentaciju upisao šest golova i četiri asistencije. Debitirao je još 2009. godine u prijateljskoj utakmici protiv Katara, kada ga je u reprezentaciju pozvao tadašnji izbornik Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlaskom Jelavića, Hrvatska je ostala na tri napadača. Tu su još Mario Mandžukić, Ivica Olić i nadolazeća zvijezda Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo