RAKITIĆEV AGENT IZAZVAO NEVIĐENU UZBUNU: / Hrvatska zvijezda odlazi iz Barcelone?!

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Miquel Sors, jedan od agenata koji brinu o karijeri Ivana Rakitića, potaknuo je u petak nagađanja kako bi hrvatski nogometaš mogao napustiti redove Barcelone.

22.7.2016.
11:47
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Vrlo brzo nakon što je Barcelona potvrdila kako je iz Valencije dovela portugalskog veznjaka Andrea Gomesa (22), agent je na svome Twitteru napisao znakovitu poruku: 'vrijeme je za odlazak'. Odmah potom je 'ritvitao' i objavu koja govori o velikom broju veznjaka u Barceloni i kako će netko vjerojatno otići.

Image
KRAĐA KAKVA SE NE PAMTI: /

Barcelona ispred nosa Realu ugrabila veliko pojačanje!

Image
KRAĐA KAKVA SE NE PAMTI: /

Barcelona ispred nosa Realu ugrabila veliko pojačanje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski dnevni list Sport to je protumačio kao Sorsovu najavu Rakitićeva napuštanja iz Barcelone i lavina se zakotrljala. Nagnalo je to Sorsa da se ponovno oglasi i poruči kako je samo iznosio svoje mišljenje i da je slučaj za njega zatvoren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica je da trener Luis Enrique u ovom trenutku na raspolaganju ima čak devetoricu veznjaka - Rakitića, Busquetsa, Turana, Rafinhu, Denisa Suareza, Sampera, Andrea Gomesa, Sergija Roberta i Mascherano, s time da potonja dvojica mogu igrati i u obrani. Nije isključeno da će netko od njih napustiti Camp Nou, ali doista je teško povjerovati da bi se Barcelona riješila Rakitića koji je posljednje dvije sezone bio nedodirljivi član udarne postave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moguće je da je Sors svojim čudnim objavama samo želio potaknuti čelnike španjolskog prvaka da ubrzaju pregovore oko novog Rakitićevog ugovora. Još u siječnju je naš nogometaš izjavio da pregovara o produljenju i da će uskoro biti vijeti o tome, ali otada se ništa po tom pitanju nije dogodilo. Aktualni mu ugovor vrijedi do 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo