LUDA UTAKMICA: / Dva preokreta, asistencija i vratnica Rakitića, ozljeda Inieste i Messi za pobjedu u 93.

Image
Foto: AFP, JOSE JORDAN

Barcelona je u 9. kolu Primere došla do tri boda u ludom derbiju protiv Valencije na Mestalli. Utakmica je na kraju završila rezultatom 3-2, a u njoj su viđena dva preokreta.

22.10.2016.
17:06
AFP, JOSE JORDAN
VOYO logo

Barcelona je u vrućem derbiju u Valenciji pobijedila šišmiše s 3:2. Katalonci su poveli u Valenciji s 1:0 golom Lea Messija u 22. minuti na asistenciju Rakitića koji je u igru ušao u 14. minuti umjesto ozlijeđenog Inieste. Izišao je iz igre u suzama nakon teškog starta Enza Pereza, sumnja se na težu ozljedu koljena.

HOĆE LI ODBITI POZIV VELIKANA? Barcelona silno želi dovesti Amerikanca hrvatskog porijekla

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Valencija ostala bez ozlijeđenog igrača

I Valencia je u prvom dijelu ostala bez ozlijeđenog igrača, Gayà je izišao u 38. minuti susreta, ušao je Abdennour, pa je domaćin zaigrao s trojicom stopera. Barceloni nije bilo lako u subotu na Mestalli. Valencija je u prvih 45 minuta imala više šansi, a mogla je i zabiti pogodak u situaciji kad je Parejo sam išao na Ter Stegena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona bez Inieste nije bila ona prava

Mogla je Valencija dobiti i jedanaesterac u dvoboju. Igra Barcelone je bez Inieste djelovala nemaštovito. Ali i takva Barcelona je u prvom dijelu imala svoje šanse. Suarez je imao dvije dobre prilike, a u 45. minuti Neymar je pokušao atrakvitno škaricama. No lopta nije ušla u gol.

https://vid.me/FSzm

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raketa dva puta mogao zabiti

Rakitić se u 50. minuti mogao iz asistenta promaknuti i u strijelca. Hrvatski reprezentativac pogodio je vratnicu iz odbijanca nakon što je golman obranio Neymarov udarac.

I onda je u 53. minuti domaći sastav izjednačio. Munir je zabio za 1-1, ali nije htio slaviti pogodak jer je igrač Barcelone. U 56.minuti nastala je ludnica an Mestalli. Rodrigo pobjegao je Umtitiju i pogodio za 2:1 Valencije. U 62. minuti, Luis Suarez zabio je za 2-2. Rakitić je tukao glavom, Alves je to obranio, a Urugvajac je natrčao na odbijanac i iskosa pogodio za 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nani promašio zicer

Nani je u 82. minuti promašio zicer nakon Parejova dodavanja, Portugalac je izišao sam pred Ter Stegena, ali pucao je pokraj gola! U 93. minuti Rakitić je spasio jednu loptu, Messi je povukao, lopta je krenula Suarezu u kazneni prostor koji biva srušen. Sudac je dosudio kazneni udarac koji je sigurno realizirao Messi za 3-2.

Neymara pogodila boca

Neymara je, prilikom slavlja, pogodila plastična boca iz publike! Vrijedi spomenuti i kako se po završetku susreta nastavilo natezanje igrača na terenu. Ivan Rakitić odigrao je čitav susret za Barcelonu koja sada ima 19 bodova, jedan više uz utakmicu više od madridskih Atletica i Reala, koji će svoje utakmice 9. kola igrati u nedjelju, dok je Valencia 15. s devet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici subotnjeg programa u Primeri Espanyol i Eibar su igrali 3-3 iako su gosti na poluvremenu vodili sa 3-0. U nedjelju će se igrati najzanimljiviji dvoboji kola, Atletico će gostovati kod Seville, dok Real igra na svom terenu protiv Athletica iz Bilbaoa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo