Rakitić 'srušio' Real i odmah nazvao Štimca

Ivan Rakitić osjetio je slast pobjede protiv Reala.

17.9.2012.
8:02
VOYO logo

"Taj smo korner uvježbavali na zadnja dva treninga, trener Michel rekao je igračima da jurnu na prvu vratnicu i odvuku Realovu obranu, a moja je zadaća bila ubaciti loptu preko njih, u sredinu peterca. I upalilo je, Trochowski je ostao sam i zabio. Nadam se da nije moja zadnja asistencija! Još nemam Barçin skalp, vrijeme je i da njih uskoro pobijedimo! Odigrali smo veliku utakmicu, nadigrali smo Madriđane i zasluženo upisali bodove", rekao je Rakitić i dodao da je čestitao Modriću:

"Čestitao sam mu na dobroj igri, on meni na pobjedi. Rekao sam mu da mi je žao što je pogodio vratnicu, ali i da se nadam da će mu lopta ući u mrežu kad ćemo igrati zajedno za reprezentaciju!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je da se odmah nakon pobjede čuo s Igorom Štimcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslao mi je u nedjelju poruku i čestitao mi na velikoj pobjedi. Potom sam ja njega nazvao, jer imamo naviku javljati se izborniku nakon odigrane utakmice. Pitao me zašto sam zamijenjen, rekao sam mu da sam osjetio bolove u lisnom mišiću, ali nije to ništa ozbiljno. I to je bilo to, još smo izmijenili nekoliko riječi", rekao je Raketa za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo